Műanyag rizstől rettegnek a magyar vásárlók

rizs vásárlás étel Nébih
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljött az idő, hogy már az ártatlannak tűnő élelmiszerekben sem bízhat az ember. A hírek szerint több termékben is műgyanta található. 

Az interneten terjed a hír, miszerint műanyagból készítik a zacskós rizst egy ázsiai üzemben. A hamisított rizs rémhíre egy indonéz videó miatt terjedt el, amelyen valóban egy rizsfeldolgozó üzem látható. A NÉBIH-nél azt mondták, hogy eddig nem találtak a hamisított készítményből a magyar polcokon.

Transzneműnek nézték és durván megszólták a fiatal lányt http://www.life.hu/news/20160518-transznemunek-neztek-undorito-szavakkal-illetek-egy-fiatal-lanyt-vasarlas-kozben.htmlAimee Toms a szokásos szombati bevásárlást végezte, amikor odalépett hozzá egy vadidegen és sértegetni kezdte őt a külseje miatt. A nő azt hitte, hogy egy transzneművel találkozott. NewsOrigoKatalin hercegné megmutatta keményebb, harcosabb oldaláthttp://www.life.hu/news/20160518-katalin-hercegne-bokszolt-duke-mackenzie-vilagbajnokkal.htmlCambridge hercegnéje a jó ügy érdekében húzta fel a bokszkesztyűt, és ütögetett párat a világbajnok Duke MacKenzie-vel. Videó. News--Erőss Zsolt édesanyja: "Szándékosan hagyták meghalni a fiamat"http://www.life.hu/news/20160518-eross-zsolt-edesanyja-allitja-zandekosan-hagytak-meghalni-a-fiat.htmlHárom évvel a fia elvesztése után sem szűnik a gyász Edit lelkében. A mai napig úgy érzi, megmenthették volna. NewsOrigoElképesztően hosszú haját talpáig növesztené az élő Aranyhajhttp://www.life.hu/news/20160517-elkepesztoen-hosszu-hajat-talpaig-novesztene-az-elo-aranyhaj-dashik-gubanova-freckle.htmlTizenhárom éve növeszti haját az orosz Dashik Gubanova Freckle. Nem hajlandó levágatni fürtjeit, amíg el nem éri célját. NewsOrigoEltűnt! Nagy erőkkel keresi a chicagói rendőrség Sinead O'Connorthttp://www.life.hu/news/20160516-sinead-o-connor-ir-enekesnot-nagy-erokkel-keresi-a-chicagoi-rendorseg-eltunt.htmlLapinformációk szerint nagy erőkkel keresi a chicagói rendőrség Sinead O'Connor ír énekesnőt, aki vasárnap kora délután óta nem adott hírt magáról, és egyelőre senki nem tudja, hol lehet. News--Makik és makákó, muflon és nílusi ludak születtek a Kecskeméti Vadaskertbenhttp://www.life.hu/news/20160515-makik-es-makako-muflon-es-nilusi-ludak-szulettek-a-kecskemeti-vadaskertben.htmlMakik és makákó, muflonok és nílusi ludak születtek a Kecskeméti Vadaskertben az elmúlt hetekben. Valamennyi kis állatot a látogatók is megnézhetik pünkösdvasárnap és -hétfőn is - mondta Tokovics Tamás ügyvezető az MTI-nek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.