Villantás és bukdácsolás: Amal Clooney nem volt a legjobb formájában

Forrás: AFP/Valery Hache -
botlás George Clooney Cannes 2016 ruha lépcső Cannes-i filmfesztivál villantás Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney ügyvéd felesége gyönyörű, ám nem túl praktikus ruhát választott a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére, és jól meg is járta vele.

Bár éppen férje, George Clooney és a többi nagy világsztár nagy pillanata lett volna a Money Monster című film bemutatója a cannes-i filmfesztiválon, a színész felesége, Amal Clooney és ruhája gyakorlatilag mindenről és mindenkiről sikeresen elterelte a közönség figyelmét. Először a fotósok hada előtt bénázott egyet a magasan sliccelt ruhájával, ami alól majdnem kivillant az, aminek nem kellett volna:

Forrás: AFP/Valery Hache

Mindezek után mindenki azt kérdezte, mégis mit keresett a képeken és a vörös szőnyegen Amal Clooney, amikor nem is szerepel a filmben, ám a java csak ezután jött: az ügyvédnő elbotlott a ruhájában, és kis híján elesett "a dicsőség huszonnégy lépcsőfokán."

Forrás: Sputnik/Ekaterina Chesnokova

Ez nem Amal Clooney napja volt.

Sebestyén Balázs kiakadt: "Ilyen igénytelen helyen még soha nem dolgoztam"http://www.life.hu/sztarok/20160518-sebestyen-balazs-musorvezeto-kiakadt-hogy-meg-soha-nem-dolgozott-ilyen-igenytelen-helyen.htmlA Class FM műsorvezetője a Morning Show-ban adott hangot felháborodásának. TV + Sztárok--Egymásnak feszült a magyar zeneipar az X-Faktor új mentorai miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-byealex-punnany-massif-wolfie-es-puskas-peti-egymasnak-feszultek-az-x-faktor-miatt.htmlA Punnany Massif Wolfie-ja Facebookon esett neki ByeAlexnek, aki nem hagyta annyiban a dolgot, és ugyanitt vissza is vágott neki. Az X-Faktor leendő új mentora, Puskás Peti igyekezett betölteni a békebíró szerepét. TV + SztárokOrigoHatalmasat esett a vörös szőnyegen Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160519-helen-mirren-szineszno-elesett-a-cannes-i-filmfesztival-lepcsojen.html70 éves korban ez már nem játék: a színésznő a cannes-i filmfesztiválon botlott meg egy kicsit, és csak négykézlábra ereszkedve sikerült visszaszereznie az egyensúlyát. TV + Sztárok--Victoria Beckham Eva Longoriával vicceskedett Cannes-banhttp://www.life.hu/sztarok/20160512-victoria-beckham-es-eva-longoria-egyutt-vicceskedett-cannes-ban.htmlA két sztárbarátnő együtt szórakoztatták Snapchaten a rajongóikat. TV + Sztárok--Botrány az Eurovízión! Rosszul számolták a pontokathttp://www.life.hu/sztarok/20160518-rosszul-szamoltak-a-pontokat-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlEgy dán bulvárlap szerint a dán zsűritagot teljesen összezavarta az új pontozási rendszer, és fordítva minősítette a dalokat, mint ahogyan azokat eredetileg szerette volna. TV + Sztárok--Kínos! Rogyasztva kellett műsort vezetnie Kadlecsek Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160519-kadlecsek-krisztian-az-aktiv-musorvezetoje-rogyasztva-vezetett-musort.htmlA több mint 190 centi magas tévésre nem készült fel az Aktív stábja és díszlete. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.