Hosszú Katinka és férje útra keltek

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
Hosszú Katinka Bukarest Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónő sehová sem moccan Shane nélkül, de ez nem is csoda, hiszen társa, támasza és edzője is egyben, akivel közösen érik el a nagyobbnál nagyobb sikereket. Most Bukarestbe készülnek.

Széles mosollyal köszöntötte rajongóit Shane és Hosszú Katinka. Nem is csoda, hogy ennyire boldogok, hiszen a sportoló a londoni Európa-bajnokságon is elképesztőt alakított. Most Bukarestbe készülnek, ahol 400 vegyest úszik Katinka, aztán egyből tovább is mennek Norvégiába.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka
A pucér társkereső Mátéja: „Nem rejtegettem a merevedésem"http://www.life.hu/sztarok/20160524-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-pucer-tarskeresojenek-mateja-nem-rejtegette-a-merevedeset.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjének második szerelmespárjával beszélgettünk, akik egyáltalán nem titkolták szexuális izgalmukat, hiszen első perctől odavoltak egymásért. TV + Sztárok--Angelina Jolie új szerepben: egyetemen harcol tovább a nők jogaiérthttp://www.life.hu/sztarok/20160524-angelina-jolie-a-london-school-of-economics-nevu-kozpontban-lesz-eloado-a-nok-jogaiert.htmlA nők, béke és biztonság című képzésen tart majd órát Angelina Jolie is, a London School of Economics-on, ahol jövőre indul a világon egyedülálló képzés. TV + Sztárok--Újabb vita a Bangó családban! Dallopással vádolja Bangó Margitot a lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160524-bango-margit-enekesno-lanya-marika-dallopassal-vadolja-edesanyjat.htmlA Kossuth-díjas énekesnő lánya, Marika szerint édesanyja a sajátjának állította be az Elmegyek én a falumba című dalt, amelyet saját bevallása szerint ő szerzett. TV + Sztárok--Kárász Róbert és gyermeke is ott volt a csillebérci kalandpark-balesetnélhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-karasz-robert-es-gyermeke-is-ott-volt-a-csilleberci-kalandparknal-vasarnap.htmlVasárnap szállítottak kórházba 13 gyermeket, akik megsérültek a Csillebérci Szabadidő Központ területén lévő Challangeland kalandparkban. Kárász Róbert és kisebbik lánya is ott volt. TV + Sztárok--Élő adásban káromkodott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20160524-elo-adasban-karomkodott-liptai-claudia-a-nagy-duettben.htmlLiptai Claudia a vasárnapi A Nagy Duett adása alatt végig csúcsformában volt, csak úgy dőltek belőle a poénok. Volt azonban egy pillanat, amikor méregbe gurult, és olyat tett, amit nem szokott, pláne élő adásban. TV + Sztárok--Könnyek között vallott Farm Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-farm-gabort-meglatogatta-a-baratnoje-a-fiu-meghatodott.htmlA végjátékhoz érkező Farm az utolsó héten meglepetéseket tartogat a szereplők számára. A hétfő Gábor napja volt, a fiúhoz kedvese Lilian és VV Aurélió érkezett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.