A húsvéti nyelvbotlás nem az első és nem is az utolsó hiba volt a tévézés történetében, mégis emlékezetes marad. A bemondó ismét eltévesztett egy szót, sajnos hasonlóan szerencsétlenül.

Meszes Boglárka neve legutóbb akkor került előtérbe, amikor húsvétkor a népszokások helyett csaknem népszopást harangozott be. Gyorsan korrigált, de a szemfüles emberek figyelmét nem tudta elkerülni az akkori baki, ahogy a mostani sem.

Forrás: M1

Ezúttal az osztrák elnökválasztással kapcsolatos beharangozóban minősítette a "szoros" küzdelmet "szaros küzdelemnek” a hétfő esti Világhíradóban. A videó itt tekinthető meg, az első szót rontotta el a bemondó. Nem Boglárka volt az egyetlen, aki hibázott a híradóban hétfőn. Több baki is becsúszott az élő adásba. A szíriai riport felvezetéséhez a Vietnamról szóló anyag headline-ja került ki a képernyőre. A Vietnamról szóló anyagnál pedig elfelejtették kitölteni a témacsíkot, így csak annyit írtak ki, hogy: Helyszín - Headline felirat

Forrás: Mediaklikk

Korábban pedig a tejtermelők tüntetésénél is hibázott egy másik bemondó. A tudósító az Országház elől jelentkezett, a híradós pedig Balaton-partot konferált, Duna-part helyett.