A mulatós zenész a Morning Show-ban mesélt Sebestyén Balázséknak börtönbe kerülésének homályos részleteiről.

Sebestyén Balázs a műsorban elmondta: nem érti, hogy miért tölt valaki 130 napot börtönben, ami után nem hallani, hogy lett volna vádemelés, hogy lenne folytatatása az ügynek, nem mondják, mit találtak azon kívül, hogy a gáz ki van kapcsolva Lajcsinál. Szó volt titokzatos zsarolóról is, aki állítólagosan megfenyegette Lajcsit, hogy feljelenti, ha nem fizet neki. Most a Class Fm csapata az egyértelmű kérdést Lajcsinak szegezte.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Tudod, ki miatt voltál 130 napot börtönben?

 „A Dáridóval kapcsolatos médiában lévő kollégák, nem is kollégák,

producerek, nagy hatalmú urak, televíziótulajdonosokat is mondhatok, jóindulatba burkolt fenyegetésekkel bombáztak" – kezdte Lajcsi.

„Azt mondod, hogy jelenlegi tévétulajdonosok érték el, hogy börtönbe kerüljél?" – kérdezett vissza Balázs.

 „Az egyik tévétársaság tulajdonosa kért tőlem egy találkozót azon a csütörtökön, amelyet követő kedden letartóztattak. Annyit mondott, hogy jobb lenne, ha a mi együttműködésünkre koncentrálnék, ellenkező esetben meglátom, hogy milyen nagy bajom lesz, akár el is vihetnek a feleségemmel együtt. A Dáridó nevet, a műsorbrandet le akarta védeni ez a jóakaróm, de nem mentem bele" – magyarázta Lajcsi.

A teljes hanganyagot IDE KATTINTVA hallgathatod meg! 

A Sláger TV közleményt adott ki az ügy kapcsán

A Sláger TV 2009-ben (akkor még Nóta TV elnevezéssel) Galambos Lajossal tárgyalásokat folytatott egy esetleges televíziós műsorblokk indításáról és az ehhez szükséges védjegyek bejelentéséről, de végül a felek együttműködése meghiúsult, amit a Sláger TV tudomásul vett. A Sláger TV 2015. április és 2015. május közötti időszakra vonatkozóan megállapodást kötött Galambos Lajossal közös műsor gyártására, és Egy Est Galambos Lajcsival címen négy epizódot készített és sugárzott a megállapodás alapján. A műsorra vonatkozó megállapodás a határozott időtartam lejártával megszűnt. Ezt követően Galambos Lajos és a Sláger TV között nem volt és jelenleg sincs üzleti és jogi kapcsolat. A közös műsorokkal kapcsolatban a felek együttműködve jártak el, jogi vagy üzleti vitájuk nincs. A csatorna tulajdonosa és Galambos Lajos kapcsolata a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapul, korrekt viszonyt ápoltak. Ennek fényében megdöbbenéssel állunk azon alaptalan állítások előtt, amelyek Magyarország egyik leghallgatottabb reggeli rádióműsorában hangzottak el.

A Sláger TV nem kíván további kommentárt fűzni az esethez, de felkéri az érintett szereplőket, beleértve az érintett újságírókat is, hogy törekedjenek a minimális szakmai, etikai és jogi szabályok betartására, és biztosítsák a sajtóban elhangzó állítások valódiságát.