Ördög Nóra zokogásban tört ki kislánya miatt

zokogás kislány Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra őszintén mesélt a Mici születése előtti három évről, amikor a próbálkozások ellenére sem esett teherbe. De nem csak erről beszélt, hanem a már kétgyermekes édesanyaként átélt örömkönnyes pillanatokról is.

Nehéz és várakozással teli időszak volt Ördög Nóra számára, mire a lombikprogramnak hála édesanyává válhatott. De a műsorvezető arról is meghatódva mesélt, hogy anyák napján tulipánokkal és egy kis műsorral lepték meg gyerekei. Kislánya, Mici egy verset szavalt Nórinak, aki végigzokogta kislánya előadását.

Nyolc diák sérült meg egy buszbalesetben Székesfehérváronhttp://www.life.hu/news/20160525-nyolc-kisiskolas-serult-meg-egy-buszbalesetben-szekesfehervaron.htmlEgy helyközi autóbusz karambolozott egy autóval és egy kisteherautóval Székesfehérváron. A balesetben nyolc gyermek megsérült. NewsThinkstockMit csinál az amerikai hokirajongó, ha belopódzik az orosz ellenfél öltözőjébe?http://www.life.hu/news/20160524-az-amerikai-hokirajongo-beszokott-az-orosz-ellenfel-oltozojebe-es-lepisilte-a-mezuket.htmlA napokban megrendezték a hoki világbajnokságot, Oroszország pedig a harmadik helyért 7-2-re legyőzte az Egyesült Államokat. Ám míg a szurkolók többsége a játékot nézte, addig két amerikai rajongó beszökött az ellenfél öltözőjébe és elképesztő dolgot művelt. NewsOrigoMeghalt Bata Zivojinovic, az egyik legnagyobb jugoszláv filmsztárhttp://www.life.hu/news/20160523-elhunyt-bata-zivojinovic-az-egyik-legnagyobb-jugoszlav-filmsztar.htmlElhunyt Bata Zivojinovic, az egykori Jugoszlávia legismertebb és legtöbbet foglalkoztatott színésze, a régió első mozisztárja. NewsOrigoLehet, hogy gyógyulása után Kulka János elköszön a színháztól?http://www.life.hu/news/20160518-lehet-hogy-kulka-janos-a-zenere-koncentralna-a-szinhazi-szerepek-helyett.htmlLapinformációk szerint Kulka János a felgyógyulása után fokozatosan lemond színházi szerepeiről, és inkább a zenére, az éneklésre koncentrál majd. News--Anyák napján, a kisfia szeme láttára gyilkolták meg a nőthttp://www.life.hu/news/20160512-anyak-napjan-a-kisfia-szeme-lattara-gyilkoltak-meg-a-not.htmlMúlt vasárnap reggel, vagyis az Egyesült Államokban Anyák napjaként ünnepelt napon a saját háza előtt, a kisfia szeme láttára gyilkoltak meg egy nőt a Kentucky állambeli Louisville-ben. News--Ilyet még nem láttál! - Egy tanárnő összefirkálta a diákjai padjaithttp://www.life.hu/news/20160513-osszefirkalta-a-diakok-padjat-egy-tanarno.htmlA tanárnő szándékosan, előre megfondolt szándékkal rongálta meg a diákjai padjait, de jó oka volt rá: egy vizsga előtt a gyerekek annyira izgultak, hogy mindegyikük padjára egy személyre szóló, motiváló üzenetet írt, ráadásul egy-egy fánkkal is megtoldotta ezt a kedves gesztust. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.