Lehet, hogy gyógyulása után Kulka János elköszön a színháztól?

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kulka János színház színész Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Kulka János a felgyógyulása után fokozatosan lemond színházi szerepeiről, és inkább a zenére, az éneklésre koncentrál majd.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kulka János az egy hónappal ezelőtti agyi infarktusa óta egyre jobban van. Ráadásul a Bors szerint a színész már a karrierjén gondolkozik, olyannyira, hogy imerősei körében állítólag már nyílt titok, hogy Kulka szeretne fokozatosan lemondani a színházi szerepeiről, és

inkább a zene, és az éneklés felé fordulna.

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

A lap azt is hozzáteszi, hogy döntésében közrejátszhat, hogy a Kossuth-díjas színész szinte mindent eljátszott már, amit színpadon lehetett, egy ideje pedig úgy érzi,

nincs már számára kihívás a prózai színpadon.

Mint írtuk, Kulka János agyában vérrög keletkezett, április 12-én került kórházba, ahol életmentő műtéten esett át. A vérrögöt eltávolították, rövid ideig intenzív osztályon kezelték a színészt. Két héttel a sztrók után már lebénult jobb karját is tudta mozgatni. Ezt követően napról napra jobb hírek érkeztek a színészről: barátai elmondták, hogy jól kommunikál a környezetével, teljesen tiszta a tudata, és enni is önállóan tud.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.