Mit csinál az amerikai hokirajongó, ha belopódzik az orosz ellenfél öltözőjébe?

Forrás: Youtube -
Oroszország rajongó Amerika hoki hoki-vb 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban megrendezték a hoki világbajnokságot, Oroszország pedig a harmadik helyért 7-2-re legyőzte az Egyesült Államokat. Ám míg a szurkolók többsége a játékot nézte, addig két amerikai rajongó beszökött az ellenfél öltözőjébe és elképesztő dolgot művelt.

A Moszkvában megrendezett jégkorong-világbajnokság közben a színfalak mögött eléggé eldurvult a helyzet. Két amerikai szurkoló ugyanis

belopódzott az orosz válogatott öltözőjébe.

Forrás: Youtube

Egyikük azonban egy talán még viccesnek mondható tánc után megdöbbentő dolgot tett. A szoba közepére pisilt, ráadásul a játékosok mezére. Az addig csak röhögő haverja valószínűleg érezte, hogy ez már sok és rászólt a barátjára, ám ekkor már késő volt.

A felvétel egyébként felkerült a Youtubera, bár azóta már letörölték. Sajnos azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a "hőseink" sorsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.