Állatpornó: "Magyarország, ha burkoltan is, de egyik fellegvára ennek a tevékenységnek"

Forrás: Thinkstock -
zoofília szex szodómia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet legmegdöbbentőbb magyar bugyraiba tekintett be az egyik napilap. Egy nyilvános fórumon saját kutyájukat kínálják fel az emberek a beteges vágyaik kiélésére, ráadásul csak tavaly 162 milliós bevétele volt egy cégnek, ami ezzel foglalkozik.

"Ez nekem a századik weboldalam, nem is tudom, mi van pontosan rajta. Ezeréves. Ha bárki szól, hogy problémás tartalmat észlel, akkor teljesítem a kívánságát, leszedem a sérelmes fórumokat - reagált a Bors megkeresésére annak a honlapnak az üzemeltetője, ahol felhasználók

saját állataikat is felkínálják másoknak szexuális vágyaik kielégítésére.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Az üzemeltető azt is elmondta, hogy a hatóságok már megkeresték, és a felszólításoknak is mindig eleget tesz. A 2007-ben alapított cég egyébként szexuális segéd­eszközök forgalmazásával is foglalkozik,

a tavalyi profit pedig több mint 162 millió forint volt.

A lapnak a Fehérkereszt Állatvédő Liga elnöke, Szilágyi István is nyilatkozott, aki elmondta, hogy ezek nagyon jól fizetett oldalak, ráadászul az állatpornóban hatalmas üzlet van.

"Magyarország, ha burkoltan is, de egyik fellegvára ennek a tevékenységnek" – magyarázta, de azt is hozzátette, hogy az állattal való fajtalankodás a pedofília előszobája, s úgy is kellene kezelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.