Az internet legmegdöbbentőbb magyar bugyraiba tekintett be az egyik napilap. Egy nyilvános fórumon saját kutyájukat kínálják fel az emberek a beteges vágyaik kiélésére, ráadásul csak tavaly 162 milliós bevétele volt egy cégnek, ami ezzel foglalkozik.

"Ez nekem a századik weboldalam, nem is tudom, mi van pontosan rajta. Ezeréves. Ha bárki szól, hogy problémás tartalmat észlel, akkor teljesítem a kívánságát, leszedem a sérelmes fórumokat - reagált a Bors megkeresésére annak a honlapnak az üzemeltetője, ahol felhasználók

saját állataikat is felkínálják másoknak szexuális vágyaik kielégítésére.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Az üzemeltető azt is elmondta, hogy a hatóságok már megkeresték, és a felszólításoknak is mindig eleget tesz. A 2007-ben alapított cég egyébként szexuális segéd­eszközök forgalmazásával is foglalkozik,

a tavalyi profit pedig több mint 162 millió forint volt.

A lapnak a  Fehérkereszt Állatvédő Liga elnöke, Szilágyi István is nyilatkozott, aki elmondta, hogy ezek nagyon jól fizetett oldalak, ráadászul az állatpornóban hatalmas üzlet van.

"Magyarország, ha burkoltan is, de egyik fellegvára ennek a tevékenységnek" – magyarázta, de azt is hozzátette, hogy az állattal való fajtalankodás a pedofília előszobája, s úgy is kellene kezelni.