Kiakadt a világ a népszerű tévés sebész viselkedésén - Rátámadt a lányára

Forrás: Thinkstock -
erőszak bántalmazás bíróság sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális támadás áldozata lett egy 22 éves lány, ráadásul a saját apjának "hála". A sebész egyébként nemcsak a szakmájában elismert, hanem egy népszerű tévéshow-ban is megfordult.

„Fel sem emeltem a hangom, az apám mégis elkezdett ütlegelni. Sikítottam, amíg ütött, sikítottam, hogy hagyja abba. Megragadott a nyakamnál fogva, és azt ordította, megöllek!” - mesélte Huda, aki a 2014 szeptemberében elszenvedett incidens miatt agyrázkódást szenvedett, és azóta probléma van a látásával is.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A Manchesterben élő sebész, Basil Ammori- akit a tévénézők az Embarrassing Bodies, azaz a "Ha ciki, ha nem, beteg vagy!" című orvosi doku-realityben láthattak - azután esett neki lányának, hogy a 22 éves Hudát feldühítette apja új párja. A férfi ugyanis

egy lányánál fiatalabb nőért hagyta el a feleségét.

A konfliktus állítólag akkor kezdődött, amikor Ammori új párjának fotója egy szexoldal hirdetései közt jelent meg, a férfi pedig volt feleségét gyanúsította meg a dologgal, ami végül egy vitává fajult, a lánya pedig lek*rvázta a nőt, ekkor a sebész rátámadt. A férfi tárgyalása jelenleg is tart - írja a Telegraph.

Felgyújtották a kicsinyeit védelmező vadkacsát Kőbányánhttp://www.life.hu/news/20160527-felgyujtottak-a-kicsinyeit-vedo-vadkacsat-kobanyan.htmlA súlyos égési sérülései miatt még legalább egy napig szenvedhetett a vadkacsa mielőtt elpusztult. Az elkövetőket továbbra is keresik. News--Megérkezett a nyár legbizarrabb desszertje: a fekete fagyihttp://www.life.hu/news/20160527-megerkezett-a-nyar-legbizarrabb-desszertje-a-fekete-fagyi.htmlCoco Chanel most ugrálna örömében, meg a kis fekete ruhájában is, ha pedig éppen New Yorkban lenne, akkor rohanna a legközelebbi cukrászdába, ugyanis megérkezett a fekete színű fagylalt! NewsOrigoA hét legcukibbja: Olyan hajat kért magának a kisfiú, mint a középen kopasz szomszédjahttp://www.life.hu/news/20160526-ez-a-kisfiu-olyan-frizurat-akart-mint-amilyen-a-felig-kopasz-szomszednak-van.htmlEz a kisfiú megnevettette az egész internetet, pedig csak az egyik vágya teljesült: olyan frizurát akart, mint amilyen a szomszédnak van. A középen kopasz szomszédnak... NewsOrigoEz a férfi közel 23 műtéten esett át, hogy Supermanre hasonlítsonhttp://www.life.hu/news/20160523-az-elo-superman-egy-fulop-szigeteki-ficko-23-muteten-esett-at.htmlEgy Fülöp-szigeteki férfi tucatnyi alkalommal feküdt kés alá, hogy olyanná váljon, mint kedvenc szuperhőse, Superman – számolt be a Sun. News--Durván megalázták a Down-szindrómás fiút az egyik budapesti konditerembenhttp://www.life.hu/news/20160520-megalaztak-a-down-szindromas-fiut-az-egyik-budapesti-konditeremben.htmlEgy megdöbbentő történet látott napvilágot a Facebookon, amit egy Down-szindrómás fiú testvére posztolt. Mindketten lelkesen jártak egy budapesti edzőterembe, legalábbis csütörtökig! A Down-szindrómás fiút ugyanis kitiltották a teremből. NewsOrigoEgy páros kiparodizálta a világjáró szerelmeseket - Vicces fotók!http://www.life.hu/news/20160518-egy-paros-gunyt-uzott-a-vilagot-korbejaro-szerelmesekrol.htmlSokan felfigyeltek Murad és Natalia Osmann képeire, ők azok, akik megteremtették az úgynevezett "kövess engem" fotózási stílust. A páros után most egy tajvani kettős is nekiindult az útnak, ám ők egészen másfajta képeket csináltak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.