Nem csak szerintünk, de a Farm Facebook-oldalának kommentelői szerint is rossz volt nézni, ahogy Gábor lemászik a kútba. Feltételezhetően a fél stáb leste minden lépését, de minket konkrétan a víz is kivert a mutatványtól 

Ettől:

A kommentelők kiakadtak, többen arról írtak, életveszélyes, amit a fiú csinált, főleg, hogy a saját bevallása szerint sosem mászott, sehol. 

"Ez a művelet, amit Gábor csinált=0 Ezt nállunk így osztályoztál! Egy kifogás van, a kötél vékony, és mág az a fa, amihez a kötél van kötve. Ha megefelelő a kötél, mint a kötélmászásnál le engedjük magunkat a vízig! Aztán simán felhúzzuk magunkat láb segítség nékűl, mert az más csak kínlódás, és baleset veszélyes! Gábornak erre nem szabad lett volna vállalkozni, mert az életébe is kerűlhetett volna! Felelőtlen a vezetőség!" - olvasható a közösségi oldalon. 

Itt pedig egy másik vélemény: "Aki, vagy akik kitalálták a kútba mászást, fel sem tudták fogni, hogy egyáltalán ki próbálkozhat oda! Aki ezt a kötelet ide merte ajánlani, egy tájékozatlan felelőtlen íróasztali duma Matyi lehetett! A kötél átmérő 3-4cm-esnek kellett volna lenni! Kiváló kötélmászónak kell lenni, lábsegítés nélkűl! Nállunk kb. 10m magassra elsőre 25 30 mp. kell. De aki nem csinál edzést, ne próbáljon ilyet, mert bele halhat!"