Ahogy megírtuk, Cintia és Gergő ágyba bújtak a Farm-finálé előestéjén. A nézők rendesen megbotránkoztak, a műsor Facebook-oldalán pedig hangot is adtak véleményüknek. Nos, kérdés, hogy a két játékos ezzel Gábor kezébe adta-e a győzelmet, vagy ellenkezőleg. 

A kommentekből szemezgettünk, amelyeket változtatás nélkül adunk közre. 

UNDORITO FEREG.MEG HOGY SZERELMES MEG HOGY O MINDOG HUSEGES..FUJJ MEG JO HOGY BRIGI NEM ENGETE A GYEREKEIT A KOZELEBE.. RAFINALT DOG EZ..HAJRA GABORRR

Brigi is összemelegedett Cintivel...
Tehát... A családban marad

Hát bízok benne ezek után az embereknek lesz anyi eszük hogy erre a kutya buzira nemszavaz undorító ember cintikevel együtt együtt majd odakint jól fognak kinezni a Brigi meg hülye lesz ha szóba áll vele ezekutan hajrá GÁBOR nyerd meg megerdemled

Eddig Gergőnek drukkoltam, de ez most nagyon kiábránditott..... Brigit piszkálta,hogy smacizott ezzel - azzal na ö se külömbb úgy nézem ! Cinti meg szégyelheti magát !

Max Gergő hazamegy és ahogy Brigitől tanulta,megmagyarázza,hogy ez nem az volt amit látott és hatásosabb( szintén Brigi módra) ha meg is sértődik mellé!!!!!!

Nem véletlenül kerülték egymást az egész játék alatt. Benne volt a levegőben. Cintia igaz,hogy fiatal, de komolyabb gondolkodású, mint Brigi. U. I. A szükség nagy úr!

Ki tudja mi a mondat folytatása ...?lehet h az h hülye volt mert idáig is Cintivel kellett volna kezdenie hisz őt rögtön ágyba lehetett vinni .. Brigi meg játszotta a szende szűzikét és mégis lejáratta magát

Ennél lejebb már nem lehet süllyedni ....kimutatták a fogunk fehérjét !
Undorító szánalmas emberek szembe köphetik ,saját magukat !

Forrás: RTL Klub

Két egyedülálló ember a finálé előestéjén miért ne szexelhetne?! Mindenki megbolondult már??????

Valami nagy durranással készülnie kellett az RTL-nek holnapra, hogy egy kis nézettségnövelés, SMS szavazás, megbotránkoztatás legyen. Így kiadták utasításba Gergőnek és Cintiának ezt a kis színjátékot.

Jaj Istenem!
Ez is RTL fogás! Én már korábban leírtam itt, hogy az RTL szerintem bedob egy csavart a vége előtt és lesz egy Attila-Cintia párbaj, ahol lány teszi ki a férget a cél előtt! És bejött! Forgatókönyv az egész!Úgy látom továbbra is vannak itt emberek, akik beveszik ezt az egészet és még mindig nem értik, hogy forgatókönyv az egész!

A Briginek 8 eve van viszonya egy NOS ferfivel, akitol a legkissebb fia szuletett! Sot meg a feleseg is tud errol a viszonyrol!...Nos errol mi a velemenye a sok itteni erkolcscsosznek? A Brigi nem zarta le azt a kapcsolatot,es a pasija visszavarta! Vajon Brigi elso utja hova vezetett?.szerintem a nos pasija agyaba!... Gondoljatok hogy ezek utan Gergo hulye es bizik a Brigibe??? Vagy nevelni akarna a 3 gyereket,akit ez a no ugy szedett ossze hogy sosem volt egy normalis kapcsolata sem?...

Ez akar lehet Gergo taktikaja is....hiszen ha egyutt marad Cintivel, akar az o nyeremenyebol is profitalhat wink hangulatjel dupla esely DDD. Gabor viszont egy izig verig oszinte es szerelmes srac, o nem tette volna meg senkivel sem az tuti ezt a lepest. Hajra Gabor!!!! 

íugyan már, ez lehet Cintia taktikája is, mert ha Gergő nyer, ugyanez a helyzet. De inkább az lehet, hogy több, mint két hónapja össze vannak zárva, kint nincs senkijük, egy hatalmas teher lehullott róluk, ezért összebújtak. És akkor mi van? Kinek ártottak?