Schobert Norbi rózsaszín Superman-szerkóban tolta

TV2 Nagy Duett fitnesz Schobert Norbert Kasza Tibi Superman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett színpadán őrült meg a fitneszguru.

Norbi izmos mellkasát is megvillantotta, miközben a mikrofonba üvöltötte, hogy Jump! De hogy a testhez simulós rózsaszínű ruha hogy jutott a stylistok eszébe, azt nem tudjuk, választhattak volna egy cseppet férfiasabb színt.

"A Superman-jelmezben elfogadtam volna az „S" betűt Schobert Norbi mellére" – mondta Kasza Tibi.

Dér Heni forrónaciban rázta formás popójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160529-der-heni-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-forronaciban-razta-szexi-popsijat-es-pucsitgatott.htmlCsípőringás, fenékrázás, szexi tánc, az énekesnő a Nagy Duett színpadán mindent bevetett. TV + Sztárok--Liptai Claudia hosszú szoknyában rejtegeti terhespocakját A Nagy Duett színpadán - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-hosszu-szoknyaban-rejtegeti-pocakjat.htmlA Nagy Duett elődöntőjében a műsorvezető hatalmas fekete övvel és földig érő szoknyában simán letagadhatná, hogy kisbabát vár. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina megríkatta Cookythttp://www.life.hu/sztarok/20160529-kulcsar-edina-a-tv2-nagy-duett-szereploje-megsiratta-cookyt-a-musor-zsuritagjat.htmlA Nagy Duett adásában a műsorvezető nem bírt az érzelmeivel, ugyanis elhunyt édesapja jutott eszébe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.