A Petőfi Rádió új időszaka ma kezdődött, de sokan nem fognak már részt venni ebben a munkában. Buda Marciról eddig úgy tudtuk, a reggeli Talpra Magyar helyett a délutáni sávban lesz majd hallható, de Facebookon tudatta, hogy pihenőre megy.

A hallgatók nem örültek a Talpra Magyar új műsorvezetőinek, nagy felháborodás követte a változtatásokat. Követelték vissza Buda Marcit, de ez már biztosan nem fog megtörténni. A műsorvezető Facebookon búcsúzott, a délutáni sávban sem hallhatják majd kedvencüket az emberek.

Forrás: Facebook/Buda Márton

“Petőfi Népe! 14 év rádiózás után komoly döntés előtt álltam. A döntés most megszületett. Fél év pihenő és családra koncentrálás vár rám” - kezdet Buda Marci a posztját, ami alatt rengetegen már most hiányolják a műsorvezetőt. “Köszönöm a Magyar Rádiónak az elmúlt 8 évet. Szerintem mindenki büszke lehet a Talpra magyar eddigi 4 évére” - folytatta Marci, majd megköszönte mindenkinek a munkát, valamint természetesen a hallgatók támogatását. Akik nélkül ma nem lehetnék az, aki vagyok, azok Ti vagytok, drága Petőfi Népe! Tudom, hogy nem mindig voltam egyszerű eset, de ki az? ;) Nem tűnök el a szemetek elől, itt a facebookon és instagramon (@budamarci) elértek. Sok sikert Mariannak és Levinek!” - zárta sorait Marci.

Távozik a Petőfi rádiótól Horváth Gergely, az egyik legismertebb hang
Új korszak kezdődik a rádió életében, amivel a Kultúrfitnesz című műsor vezetője nem tud azonosulni. Facebookon indokolta meg döntését, kollégái búcsúznak tőle. Itt olvashatsz részletesebben a távozás okáról.