A mexikói hatóságok - ottani idő szerint hajnalban - szerencsésen kiszabadították az elrabolt focistát, a válogatott Alan Pulidót.

A 25 éves válogatott játékosnak nem esett bántódása, azonban kórházba küldték, kivizsgálásra. Miután a fiatal focistát vasárnap hajnalban, a mexikói otthonától nem messze elrabolták, rengeteg rendőr és katona lepte el a várost, sőt katonai helikoptereket is bevetettek.

Forrás: Alan Pulido / Facebook

Mint arról beszámoltunk, a görög Olympiakosz csatárát vasárnap, a hajnali órákban rabolták el. A rendőrség azonnal hajtóvadászatot indított a megtalálása érdekében. A város államügyésze az újságíróknak azt nyilatkozta, hogy Pulidót szombat este rabolták el szülővárosában, az állam székhelyén, Ciudad Victoriában, miután hazaindult egy partiról. Autóját, amelyben egy fiatal nővel utazott, fegyveresek állították meg.

A nőt azonnal elengedték.

Pulido tagja volt hazája nemzeti válogatottjának a 2014-es brazíliai világbajnokságon. Játszott a görög Levadiakoszban és a Tigres mexikói klubban is. A jövő héten kezdődő Copa America labdarúgó-kupára nem hívták meg a mexikói válogatottba. A focista Európában építi karrierjét. Jelenlegi csapata a görög Olimpiakosz.