Megszólalt a büntetésből erdőben hagyott kisfiú apukája

Forrás: Wikimedia Commons -
eltűnt kisfiú kisfiú Japán apa erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem találják azt a kisfiút, akit szülei büntetésből néhány percre magára hagytak az erdőben.  A japán gyermeknek olyan helyen veszett nyoma, ahol veszélyes medvék is élnek. Megszólalt a kisfiú apukája.

Napok óta keresik azt a kisfiút, akit szülei magára hagytak Japán északi részén, Hokkaido szigetén. Több mint 100 ember próbálja megtalálni a gyermeket, aki eltűnéséről egyből értesítették a szülők a hatóságokat. Azt csak később merték beismerni, hogy direkt hagyták magára az erdőben.

Képünk illusztráció Forrás: Wikimedia Commons

A család növényeket gyűjtött, a kisfiút nevelési célzattal, vagyis büntetésből néhány percre egyedül hagyták. Mire visszamentek, nyoma veszett. Az apa elárulta, korábban a gyermek kövekkel dobálózott, emberekre is, ezért akarták megbüntetni - írja a BBC.

“Meg akartam leckéztetni, ezért kiraktam a kocsiból, hogy ráijesszek kicsit.

Ő egy nagyon aktív, élénk fiú, de aggódom, hogy most mit csinálhat” - nyilatkozta az apa.

Hanga Zoltán: "A kilőtt gorilla esetében nem lehetett jó döntést hozni"http://www.life.hu/news/20160530-hanga-zoltan-az-allatkert-szovivoje-a-cincinnati-allatkertben-kilott-gorilla-esete-kapcsan-faggattuk.htmlHatalmas vihart kavart a gorilla esete, amelyet azért lőttek ki a cincinnati állatkertben, mert egy gyermek beesett hozzá, és így veszélyeztette a kisfiú életét. A Life.hu megkereste Hanga Zoltánt, az budapesti állatkert szóvivőjét, mondja el véleményét az esetről. News--Kiszabadították az emberrablók fogságából a válogatott focistát, Alan Pulidóthttp://www.life.hu/news/20160530-kiszabaditottak-az-emberrablok-fogsagabol-a-valogatott-focistat-alan-pulidot.htmlA mexikói hatóságok - ottani idő szerint hajnalban - szerencsésen kiszabadították az elrabolt focistát, a válogatott Alan Pulidót. NewsOrigoMegható! Így emlékeztek meg az életműdíjat kapott Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20160530-michael-schumacher-forma-1-es-autoversenyzo-eletmudijat-kapott-igy-emlekeztek-meg-rola.htmlA súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta díját menedzsere, Sabine Kehm vette át könnyek között Nürburgringben. News--Krokodil rabolt el egy nőt Ausztráliábanhttp://www.life.hu/news/20160530-krokodil-ragadott-el-egy-not-ausztraliaban.htmlA 46 éves nő egy 47 éves barátnőjével fürdött a tengerben, amikor a krokodil megtámadta őket. Az egyik nő megúszta karcolásokkal, de a barátnője eltűnt. Őt még keresik az ausztrál hatóságok. News--Gyászol a sportvilág! Meggyilkolták a világhírű, 23 éves kosarast, Bryce Dejean-Jonesthttp://www.life.hu/news/20160530-bryce-dejean-jonest-meggyilkoltak-az-nba-kosarasat-23-eves-volt-lelottek.htmlGyászol az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New Orleans Pelicans. 23 éves játékosa, Bryce Dejean-Jones, ugyanis tragikus körülmények között életét vesztette. NewsMindenki felháborodott! A szülők gondatlansága miatt kellett kilőni a gorillát?http://www.life.hu/news/20160530-felhaborodtak-az-emberek-a-szulok-gondatlansaga-miatt-kellett-a-cincinnati-allatkert-gorillajat.htmlRengetegen felháborodtak a 17 éves hímgorilla halála miatt. Helyi idő szerint szombaton kellett kilőni az állatot, miután beesett egy 3 éves kisgyerek a kifutó körüli vizesárokba. Sokan a szülők felelősségét firtatják. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.