Megható! Így emlékeztek meg az életműdíjat kapott Schumacherről

Forrás: AFP/Stringer -
Sabine Kehm autóversenyzés Forma-1 Michael Schumacher menedzser életműdíj Norbert Haug megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta díját menedzsere, Sabine Kehm vette át könnyek között Nürburgringben.

A Nürburgringben aratott győzelmei és pályafutása miatt jutalmazták életműdíjjal Michael Schumachert, aki helyett menedzsere, Sabine Kehm vette át a megtisztelő elismerést.

Forrás: AFP/Stringer

Ezt el kell fogadnunk, és tudnunk kell kezelni. Ennek ellenére továbbra is mindannyian reménykedünk és mindent megteszünk azért, hogy ez egyszer másképp legyen” - mondta el könnyekig hatódva a Sabine Kehm, miután átvette a Nürburgring Díjat.

A motorsport világában már semmi nem olyan, mint előtte volt, a csillagok nem ragyognak úgy, mint régen. De még mindig Michael ad fényt, ő a sport csillaga, és az enyém is.

Míg Schumachert a kisebb klinikává alakítottsvájci otthonában kezelik, addig családja igyekszik őt távol tartani a közfigyelemtől. Állapotáról mindig meglehetősen szűkszavúan és ritkán nyilatkoznak ők is, és a menedzsere, Sabine Kehm is. Az autóversenyző egykori főnöke, a Ferrari exvezetője, Luca di Montezemolo nemrég adott interjúja szerint azonban van még remény Schumacher felépülésére - erről bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.