Nagyon kiakadt Liptai Claudia az emberi ostobaságon

Forrás: EVA/Eva -
felháborodás Facebook Liptai Claudia kvíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha még a műsorvezetőt is sikerül felbosszantani, felháborodásának ezúttal közösségi profilján adott hangot. 

Liptai Claudia hivatalos oldalán számolt be arról, mi okozott neki bosszúságot. A műsorvezető szerepelt az egyik hírportál kvízkérdései között, de a helyes választ nem sikerült a választási lehetőségek között felsorolni.

Forrás: EVA/Eva

“Ritkán szoktam ilyet posztolni, de az emberi ostobaság nagyon bosszant. Általában, ha egy kvízt olvasunk, feltételezzük, hogy a válaszok között ott a jó megfejtés és a készítő tájékozott. Hát, kedves újságíró most egyik sem sikerült. Remélem az illető legalább a saját nevét helyesen tudja. Uff! (A helyes válasz: Liptai Klaudia Katalin)"

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

Így ropta Victoria Beckham a legjobb barátnője esküvőjén - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160601-victoria-beckham-tancolt-eva-longoria-eskuvojen.htmlKiderült, hogy még a mindig morcos focistafeleség is képes elereszteni magát, és felhőtlenül táncolni. Az Eva Longoria esküvőjéről kikerült videók bizonyítják, hogy Posh Spice tud mozogni. TV + SztárokOrigoLehull a lepel az olimpiai óvszermítoszról! Felfedték a valóságot a magyar versenyzőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160601-az-olimpikonok-felfedtek-a-valosagot-az-ovszermitoszrol-szilagyi-aron-kozak-danuta.htmlNincs már sok hátra a riói olimpiáig, hamarosan mi is elkezdhetünk izgulni a magyar versenyzők sikeréért. Nem kevés hír övezte az idei ötkarikás játékokat, most kiderül, hogy vajon tényleg bőségesen ellátják-e óvszerrel a versenyzőket. TV + SztárokOrigoKét évre elvették Demcsák Zsuzsa jogosítványáthttp://www.life.hu/sztarok/20160601-ket-evre-elvettek-demcsak-zsuzsa-jogositvanyat.htmlBírságot kell fizetnie, és nem lesz két évig jogosítványa Demcsák Zsuzsának. TV + SztárokHurrá! A monitorunkon landolt az Aranyélet császárahttp://www.life.hu/sztarok/20160531-a-monitorunkon-landolt-az-aranyelet-csaszara.htmlA nagysikerű Aranyélet című sorozat stábja már javában forgat, ráadásul az HBO egy újabb képet is mutatott a munkálatokról. TV + Sztárok--A nézőknek bejött a Farm, jön a második évadhttp://www.life.hu/sztarok/20160531-az-rtl-klubnak-bejott-a-farm-johet-a-folytatas.htmlA Farm olyan magas közönségarányt hozott hétköznaponként a 18 és 49 közötti célcsoportban a csatornának, hogy érkezik az újabb évad. TV + SztárokOrigoAprócska bikiniben villantotta meg grilltudását Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20160531-weisz-fanni-szepsegkiralyno-aprocska-bikiniben-grillezett.htmlA szépségkirálynő közösségi oldalán köszönt be rajongóinak egy szál fürdőruhában a grillsütő mellől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.