A mulatószenész nem is olyan rég állt elő azzal, hogy tudja, ki juttatta őt börtönbe. Állítása szerint egy tévétársaság tulajdonosa fenyegette őt, az is kiderült, miért várt eddig Lajcsi a bejelentéssel.

Mindenkit megdöbbentett Lajcsi bejelentése, miszerint egy tévétársaság tulajdonosa állhat a meghurcoltatása mögött. A mulatószenész azt mondja, bizonyítani is tudja állításait, ezért várt eddig a bejelentéssel.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

“Csak most jutottam olyan információkhoz, amelyek birtokában végre kiállok a nyilvánosság elé, és elmondhatom, szerintem kinek köszönhetem a kálváriámat” - mondta Lajcsi, aki azt is elárulta, az illetővel tavaly találkozott, aki egy közvetítőn keresztül üzent a számára. Lajcsi állítása szerint a találkozás során fenyegette meg őt az illető, aki eredetileg a Dáridó márkanévre pályázott. Lajcsikám, nagy bajban vagy ám! Figyelnek téged. Majd meglátod, hogy el fognak vinni téged és a feleségedet is” - idézte Lajcsi állítólagos fenyegetője szavait. Néhány nappal ezután letartóztatták, azóta pedig, hogy kikerült a börtönből neve tisztázásáért dolgozik, ezért is állt elő ezzel a bejelentéssel. “Arra az esetre, ha történne velem valami rejtélyes tragédia, az ügyvédemnél letétbe helyeztem egy levelet, amelyben számos információ van” - árulta el a Story magazinnak Lajcsi.