Állítják: Cher haldoklik

Forrás: AFP/Tobias Rostlund -
Cher énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felkészült a halálra az énekesnő. Legalábbis az amerikai bulvársajtóban erről lehet olvasni. 

Cher május 20-án ünnepelte 70. születésnapját, ahol arról beszélt a barátainak, hogy valószínűleg a 71-et már nem éri meg. Szervezetét állítólag különféle vírusfertőzések tették tönkre, a legutóbbi pedig annyira tönkretette a szívét, hogy orvosai szívmonitor viselésére kötelezték.

Forrás: AFP/Tobias Rostlund

A RadarOnline arról ír, hogy az is arra utal, hogy az énekesnő felkészült a halálra, hogy az elmúlt időszakban mindkét fiának vásárolt egy-egy, több millió dolláros házat, és a végrendeletébe is belevette őket. A fiúk korábban nem voltak ebben benne, ugyanis jó ideje nem beszélnek anyjukkal. Elijah a drogproblémájával, Chaz pedig nemváltó műtétével haragította magára édesanyját.

Lenyűgöző felvételt tett közzé a Plútóról a NASAhttp://www.life.hu/news/20160529-lenyugozo-felvetelt-tett-kozze-a-plutorol-a-nasa.htmlElkészült az eddigi leglátványosabb videó a Plútóról. NewsOrigoRosszabbul keres, aki dohányzik - Ez a magyarázathttp://www.life.hu/news/20160529-a-tudon-kivul-az-allaslehetosegekre-es-a-fizetesre-is-karosan-hat-a-dohanyzas.htmlFelmérések szerint manapság a dohányosok nehezebben találnak munkát, és kevesebbet keresnek, mint a nemdohányzók.News--Lelőttek egy gorillát a cincinnati állatkertben, miután beesett hozzá egy kisgyerekhttp://www.life.hu/news/20160529-lelottek-egy-gorillat-a-cincinnati-allatkertben-miutan-beesett-hozza-egy-kisgyerek.htmlLelőttek egy 17 éves hím gorillát az amerikai Cincinnati állatkertjében, miután egy 3 éves kisgyerek beesett a főemlős kifutója körüli vizesárokba - közölte az állatkert igazgatója helyi idő szerint szombaton. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.