Egyelőre még nem sikerült megegyeznie az ATV-nek a műsorvezetővel.

Továbbra is tárgyalunk Friderikusz Sándorral az új műsor lehetőségéről, de az egyeztetéseket nem segíti a folyamatos nyomásgyakorlás.Számítottam rá, sőt csalódtam volna, ha nem jön elő valaki egy hasonló összeesküvés-elmélettel, amiben a hatalom keze irányítja az ATV-t" - fogalmazott az televíziós csatorna hírigazgatója, Németh Szilárd Vásárhelyi Mária szociológus véleménynyilvánítására reagálva.

Forrás: MTI/Földi Imre

Friderikusz Sándor korábban Facebook oldalán fejtette ki álláspontját:

"Az ATV vezetése azt szeretné és azt kezdeményezte, hogy műsorvezetésemmel kicsit könnyedebb hangvételű műsor kerüljön Önök elé szeptember elejétől (nem mondom, időnként én sem bánnék némi könnyedséget, már ami a tárgyalt témák súlyosságát illeti). A tárgyalások - az ATV vezetése és köztem - erről a megújuló műsorról még folynak, körvonalait még csak vázolgatjuk, meglátjuk, mire jutunk a következő hetekben.

Németh Szilárd szerint a tárgyalások még zajlanak, de az idő sürget, mert még a nyáron dűlőre kell jutni ahhoz, hogy az őszi műsorstruktúrában már tervezni tudjanak Friderikusz műsorával - írja a hvg.hu.