Az egykori playmate, Hargitai Bea vetkőzik Hajdú Péternek

Forrás: TV2 -
TV2 Showtime vetkőzés Hargitai Bea Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 5-én szezonzáró adásához érkezik a Showtime Hajdú Péterrel. A műsor ezúttal nem csak önfeledt, vicces pillanatokat ígér, hanem elég pikánsakat is.

Hargitai Bea mindent bevet, hogy a Szájkaratéban megelőzze Hajdú Pétert. A szülés után is bomba formában lévő szépség arról is őszintén mesél, hogy miként élte meg várandósságát. De senki ne számítson idilli, harmonikus beszámolóra. Az egykori Playmate mellett Hajdú Péter Tillát is zenés feladatba vonja be, de a TV2 műsorvezetője a Fülkében is megmutathatja, mit tud. Ott Apáti Bence balettművész, a Kismenők zsűritagja lesz az ellenfele.

Forrás: TV2

„Rengeteg vendég megfordult a Showtime stúdiójában, rengeteget nevettünk, vicces szituációkban nem volt hiány. Ha az éneklésem és a ritmusérzékem nem is, a tánctudásom mindenképpen fejlődött az elmúlt hetekben, mert rengeteget jártam koreográfushoz a Szájkaratés produkciókra készülve" – mesélte Hajdú Péter.

„A Fülke egyik legszórakoztatóbb párosa Ábel Anita és Majka volt, de most vasárnap Tilla és Apáti Bence is kitesz magáért. A legizgalmasabb momentum a szezonzáró adás kapcsán mégis az volt, hogy sikerül-e skype kapcsolatot teremteni az EB-re készülő labdarúgóválogatottal, de szerencsére a technika nem viccelt meg minket, így exkluzív beszélgetést hallhatnak majd a nézők Dzsudzsák Balázsékkal" – tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.