A tavalyi Miss World Hungary nyertese először beszélt őszintén első szerelméről, akit nagyon fiatalon veszített el: a fiú öngyilkos lett.

Kiss Daniellát gyönyörű és kiegyensúlyozott fiatal nőként ismerhette meg az ország, a Miss World Hungary győztesének azonban ugyanúgy kijutott a rosszból, mint bárki másnak. Daniella 15 évesen ismerte meg első nagy szerelmét, akivel kapcsolata egészen 6 évig tartott. A fiú depresszióval küzdött, és bár a tenyerén hordozta a lányt, barátai által később fény derült arra, hogy nem mindig volt hűséges hozzá.

Forrás: Facebook/Kiss Daniella

Ekkor kezdődött a se veled, se nélküled szakasz a kapcsolatunkban. Az utolsó hónapokban rengetegszer fenyegetett öngyilkossággal.Egyszer felhívott, hogy bevett száz altatót, én meg kihívtam a mentőket. Mivel éppen nem voltam vele, nem tudtam, hogy hazugság az egész, ő meg leszidott, hogy lejárattam az egész falu előtt, mert nem is vett be gyógyszert" - emlékezett vissza a Best magazinnak adott interjújában Daniella, aki szerint a fiú az utolsó próbálkozásait is csak fenyegetésnek szánta, ám az egyik sajnos rosszul sült el. Nem volt rossz ember, csak beteg.A fiatal lány szépségversenyre is többek között ezért jelentkezett, hogy lekösse magát, és feldolgozza a tragédiát. A történteket elfelejteni sosem tudja, de hisz abban, hogy egykori szerelme most egy valahol sokkal jobb helyen van.