"Összerogyott és soha többé nem tért magához" - Felesége próbálta újraéleszteni Aigner Szilárdot

Forrás: Youtube -
halál Pártai Lucia Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Aigner Szilárd szíve régóta rendetlenkedett, tavasszal meg is műtötték, és heteken át úgy tűnt, hogy segített a be­avatkozás. Ám hétfőn reggel az időjós összeesett és azonnal elhunyt. Otthonában, szerettei körében érte a halál.

Felesége, a szintén meteorológus Pártai Lucia teljesen összetört férje halála miatt. Nehezen találta a szavakat: „Most nem tudok beszélni Szilárdról. Intézzük a családi dolgokat” – mondta megtörten a Borsnak.

Forrás: Youtube

Az RTL Klub információja szerint a népszerű me­teorológusra felesége talált rá, aki azonnal értesítette a mentőket, és közben megkezdte az újraélesztést, azonban nem járt sikerrel.

„Köszönjük, hogy ilyen sokan érdeklődnek, nehéz most bármit mondani” - nyilatkozta a lapnak az időjós fiatalabb lánya, Luca.

Vasárnap, június ötödikén volt a tévés időjós 70. születésnapja. Úgy tudjuk, baráti körben meg is ünnepelte a família. „Hétfőn felkelt, dolgozni in­dult, de összerogyott, és soha többé nem tért magához” - folytatja megtörten az időjós lánya. „Azt hiszem, boldog volt az utolsó pillanatig.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.