Lapinformációk szerint Aigner Szilárd szíve régóta rendetlenkedett, tavasszal meg is műtötték, és heteken át úgy tűnt, hogy segített a be­avatkozás. Ám hétfőn reggel az időjós összeesett és azonnal elhunyt. Otthonában, szerettei körében érte a halál.

Felesége, a szintén meteorológus Pártai Lucia teljesen összetört férje halála miatt. Nehezen találta a szavakat: „Most nem tudok beszélni Szilárdról. Intézzük a családi dolgokat” – mondta megtörten a Borsnak.

Forrás: Youtube

Az RTL Klub információja szerint a népszerű me­teorológusra felesége talált rá, aki azonnal értesítette a mentőket, és közben megkezdte az újraélesztést, azonban nem járt sikerrel.

„Köszönjük, hogy ilyen sokan érdeklődnek, nehéz most bármit mondani” - nyilatkozta a lapnak az időjós fiatalabb lánya, Luca.

Mindenkit megdöbbentett, ami történt. A családot is.”

Vasárnap, június ötödikén volt a tévés időjós 70. születésnapja. Úgy tudjuk, baráti körben meg is ünnepelte a família. „Hétfőn felkelt, dolgozni in­dult, de összerogyott, és soha többé nem tért magához” - folytatja megtörten az időjós lánya. „Azt hiszem, boldog volt az utolsó pillanatig.”