Úgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki.

 A legszexibb bűnözőnek kikiáltott Jeremy Meeks márciusban szabadult a börtönből, és bár július hetedikéig még házi őrizetben van, utána semmi nem állíthatja meg abban, hogy:

a modellek életét élje!

Forrás: Instagram / Jeremy Meeks

A férfinak természetesen már ügynöke is van, Jim Jordan személyében, ráadásul elárulta, hogy a férfi a modellkedés mellett a színészettel is kacérkodik, és a xXx: The Return of Xander Cage című film producerei állítólag már érdeklődnek is iránta. Addig is Meeks amellett, hogy a színészettel kapcsolatos könyveket bújja, arra is szakít időt, hogy

naponta 3-4 alkalommal eddzen. 

Happy Valentine's Day ❤️

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép,

De ez még semmi! A férfi komolyan azt fontolgatja, hogy eltávolíttatja a tetoválásait, ami persze megosztja a rajongóit. Ám ő egyelőre hajthatatlan, ugyanis nem akarja, hogy gyerekei azt higgyék, nekik is az ő útját kell járniuk.

Mint arról beszámoltunk, Jeremy Meeks 2014-ben illegális fegyverviselésért került börtönbe. A stocktoni rendőrség azért is kereste annak idején, mert a gyanú szerint a férfi tagja volt egy bűnbandának.

Lecsukták, a fotóját pedig felkapta az internet, és nők hadai estek bele Jeremybe.

A férfi visszaesőként két évet kapott, mivel korábban kocsilopásért kapták el. Ám nemrég kiszabadult és a neves White Cross Management egyik ügynöke várta tárt karokkal. A cég azonnal felfigyelt a szexi férfira, és a tervek szerint divatmodellt akarnak faragni belőle.