Kiszabadult a világ legszexibb bűnözője - Máris Hollywood felé vette az irányt

Forrás: Instagram / Jeremy Meeks -
fegyverviselés börtön rab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki.

A legszexibb bűnözőnek kikiáltott Jeremy Meeks márciusban szabadult a börtönből, és bár július hetedikéig még házi őrizetben van, utána semmi nem állíthatja meg abban, hogy:

a modellek életét élje!

Forrás: Instagram / Jeremy Meeks

A férfinak természetesen már ügynöke is van, Jim Jordan személyében, ráadásul elárulta, hogy a férfi a modellkedés mellett a színészettel is kacérkodik, és a xXx: The Return of Xander Cage című film producerei állítólag már érdeklődnek is iránta. Addig is Meeks amellett, hogy a színészettel kapcsolatos könyveket bújja, arra is szakít időt, hogy

naponta 3-4 alkalommal eddzen.

Happy Valentine's Day ❤️

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép,

De ez még semmi! A férfi komolyan azt fontolgatja, hogy eltávolíttatja a tetoválásait, ami persze megosztja a rajongóit. Ám ő egyelőre hajthatatlan, ugyanis nem akarja, hogy gyerekei azt higgyék, nekik is az ő útját kell járniuk.

Mint arról beszámoltunk, Jeremy Meeks 2014-ben illegális fegyverviselésért került börtönbe. A stocktoni rendőrség azért is kereste annak idején, mert a gyanú szerint a férfi tagja volt egy bűnbandának.

Lecsukták, a fotóját pedig felkapta az internet, és nők hadai estek bele Jeremybe.

A férfi visszaesőként két évet kapott, mivel korábban kocsilopásért kapták el. Ám nemrég kiszabadult és a neves White Cross Management egyik ügynöke várta tárt karokkal. A cég azonnal felfigyelt a szexi férfira, és a tervek szerint divatmodellt akarnak faragni belőle.

Selena Gomez egy angyali döggé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160607-selena-gomez-remekul-nez-ki-a-legujabb-klipjeben.htmlEmlékeztek még a Disney csatornán mókázó kislányra, Selena Gomezre? Nos, Gomez kisasszony a szemünk előtt cseperedett nővé, és immár 23 évesen a legújabb klibjében igazi szexistennővé változott. TV + SztárokOrigoÚjra összeállt az ABBAhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-ujra-osszeallt-az-abba-egy-este-erejeig.htmlJó hírünk van - bár ennek leginkább az X generáció tagjai örülhetnek. Ismét összeállt ugyanis az ABBA, bár azt tegyük hozzá, hogy csak egy este erejéig. TV + Sztárok--A Trónok harca szépsége szívesen lenne James Bondhttp://www.life.hu/sztarok/20160601-a-tronok-harca-sztarja-szivesen-lenne-james-bond-szerelme.htmlEmilia Clarke a Sárkányok Anyja néven is ismert karaktere egész jól elboldogul a Trónok harca kegyetlen világában, ám szívesen eljátszaná a női James Bondot is. Ráadásul azt is elárulta, hogy kit szeretne maga mellé Bond-fiúnak. TV + Sztárok--Kanye West egykori testőre bosszút állt! Megdöbbentő dolgokat árult el a sztárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160525-kanye-west-egykori-testore-bosszubol-megdobbento-dolgokat-arult-el-a-sztarrol.htmlLehet, hogy a sértődöttség vezérli, lehet, hogy nem, de Kanye West volt testőre, Steve Stanulist meglepő dolgokat árult el a rapperről: betegesen féltékeny, még a lift hívógombját sem hajlandó megnyomni, kiakad, ha a kocsi anyósülésén kell utaznia, és nem ismeri azt a szót, hogy bocsánat. TV + Sztárok--Mike Myers Magyarországon forgathttp://www.life.hu/sztarok/20160525-mike-myers-magyarorszagon-forgat.htmlEgyre több világsztár látogat el Magyarországra mostanában: Matt Damon, Ridley Scott. Charlize Theron után érkezik Ryan Gosling és Harrison Ford is, nemrég pedig azt jelentették be, hogy Mike Myers is itt fogja leforgatni újabb filmjét. TV + SztárokOrigoUma Thurman egy durva csóktámadás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-uma-thurman-egy-csoktamadas-aldozata-lett.htmlA legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy egy világsztárral csókolózzon. Nos, egy vállakozó álma valósággá vált, amikor 175 ezer euróért vett egy pár belépőjegyet, az öröm hevében pedig Uma Thurmant is sikerült lekapnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.