Botrány! A Class FM kétmillió forintot fizethet a közeljövőben

Önindító Morning Show Class FM Bochkor Gábor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg folyamatban van két eljárás a Music FM Önindító műsorának két adása miatt, a Class FM pedig kétmillió forintot fizethet.

A Class FM-en en sugárzott Morning Show január 14-i és 19-i műsorában elhangzottak hibás korhatárbesorolása miatt adásonként 1 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a Médiatanács a rádió szolgáltatóját, mert a beszélgetéseket a 12-es besorolás helyett a 16 éven aluliaknak nem ajánlottként kellett volna közzétenni - közölte az NMHH.

Forrás: Fb / Morning Show

A Médiatanács a reggeli műsorok korhatárbesorolási szabályoknak való megfelelését rendszeresen ellenőrzi. Jelenleg is folyamatban van két eljárás a Music FM Önindító műsorának két adása miatt, a múlt héten bírságban részesült a Tilos Rádió 7Térítő című műsora, a Sláger FM-re az említett e heti szankciót szabták ki, a Class FM-nek pedig a mostani döntéssel együtt összesen öt adás kapcsán kell bírságot fizetnie - írja az Origo.

Szíj Melinda: "Nem vagyok az a showman típus"http://www.life.hu/sztarok/20160609-szij-melinda-ujra-a-reflektorfenyben-fonogramra-jeloltek-magyar-enekesnot-video.htmlA magyar Edith Piaf elvonultan éldegél a reflektorfénytől, viszont új dalát a magyar Grammy-re, vagyis a Fonogramra jelölték. Hogy Melinda újra be fog-e robbanni a bulvár köztudatba és hogy mi a helyzet a megszellőztetett, leendő házasodásával, ezekről kérdeztük az énekesnőt. TV + SztárokOrigoMelissa McCarhty egy elviselhetetlen hisztérika?http://www.life.hu/sztarok/20160609-melissa-mccarhty-egy-elviselhetetlen-hiszterika-a-kollegai-is-utaljak.htmlA Szívek szállodája rajongói eléggé csalódottak voltak, amikor felröppent a hír, hogy Sookie, azaz Melissa McCarthy nem tér vissza a sorozatba, később persze kiderült, hogy a hír nem igaz, ennek viszont a sztár kollégái örültek a legkevésbé. TV + Sztárok--Ilyen X-Faktor-mentor lesz ByeAlex - Új színt hozhat a tehetségkutatóbahttp://www.life.hu/sztarok/20160608-byealex-mentor-lesz-az-x-faktorban.htmlByeAlex sokak meglepetésére, mentor lesz a legújabb X-Faktorban. Hogy milyen karaktereket szeretne találni, mi a titka a sikernek és milyen mentor lesz az Eurovízión is sikeresen szereplő ByeAlex, ezt az alábbi videóban mondja el. TV + Sztárok--Így kutyázik Sarka Kata és Szabó Zsófi - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160608-sarka-kata-es-szabo-zsofi-jotekonysagi-cel-erdekeben-kutyusukkal-futottak.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal egy jótékonysági rendezvényen vett részt több hazai sztár jelenlétében. Néhány híresség a saját kis kedvencével érkezett. TV + SztárokOrigoÚj párt kapott Marsi Anikó - Ő váltotta a Tényekben Gönczithttp://www.life.hu/sztarok/20160608-marsi-aniko-melle-a-tenyekben-gonczi-gabor-szabadsaga-alatt-pachmann-peter-ult.htmlMég csak nemrégiben kezdett együtt a Marsi Anikó–Gönczi Gábor páros a Tényekben, Anikó mellett máris más ült a műsor alatt... TV + SztárokOrigoKiszabadult a világ legszexibb bűnözője - Máris Hollywood felé vette az iránythttp://www.life.hu/sztarok/20160607-kiszabadult-a-legszexibb-bunozo-aki-illegalis-fegyverviselesert-kerult-bortonbe.htmlÚgy tűnik, hogy a legjobb dolog, ami Jeremi Meeks-szel történhetett az volt, hogy börtönbe került. Ekkor figyelt fel rá egy modellügynökség, ami a férfi szabadulása után rögtön egy szerződést ajánlott neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.