Szívek szállodája forgatás sorozat Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szívek szállodája rajongói eléggé csalódottak voltak, amikor felröppent a hír, hogy Sookie, azaz Melissa McCarthy nem tér vissza a sorozatba, később persze kiderült, hogy a hír nem igaz, ennek viszont a sztár kollégái örültek a legkevésbé.

Azt eddig is tudtuk a Szívek szállodája sztárjáról, hogy szuper a humora és bármikor benne van egy kis őrültségben: legutóbb például Pocahontasként dalolászott, miközben végig plüssállatokkal és falevelekkel bombázták. De a színésznő feketeöves lett türelemből és kitartásból is, ugyanis rengeteget sikerült fogynia az elmúlt hónapokban.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Nemrég azonban meglepő hírek röppentek fel róla: állítólag Melissát ki nem állhatják színésztársai és a rendezőknek is nagyon nehéz vele együtt dolgozniuk. Az egyik stábtag szerint

a színésznőnek elég hihetetlen kívánságai vannak.

„Úgy viselkedett a Szellemirtók forgatásán, mint valami díva. Csak különleges ételeket volt hajlandó enni, és az innivalókból vagy a kávékból is szigorúan csak szobahőmérsékletűeket követelt. A többi színésznő, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones alig tudtak vele együtt dolgozni, annyira elviselhetetlen és utálatos volt a forgatáson" - árulta el a bennfentes a Radar Online-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.