Péter Szabó Szilvi bevezette a híradóst abba a világba, amiben ő már évek óta létezik. A showbiznisz teljesen más, mint a műsorvezetés, ezért szüksége is volt Péternek az iránymutatásra. Szeretet nélkül azonban nem tudtak volna ilyen jól együttműködni.

Teljesen megváltozott Pachmann Péter élete a Nagy Duettnek köszönhetően. Új oldaláról ismerhették meg a nézők, és ő is egy eddig ismeretlen világba kóstolhatott bele a show által. Szilvi erős kézzel, mégis kedvesen segítette őt egészen a győzelemig, de a köztük lévő szeretet volt az, ami igazán fontos volt.

Forrás: TV2

Pachmann Péter ettől a műsortól kapta meg azt a sikerélményt, amire évek óta vágyott, ugyanis híradós műsorvezetőként erre nem volt lehetősége. Vallja, hogy a továbblendüléshez szükség volt arra az érzelmi többletre, ami közte és Szilvi között megvan. “Ha csak ő lett volna a mesterem, én pedig a tanítvány, akivel összehozunk hétvégére egy duettet, akkor lehet, hogy eljutunk a legjobb ötbe, de kellett az az érzelmi többlet, ami által akkor is tovább tudtunk lendülni, amikor én egyébként kétségbeestem” - mondta Péter a Blikknek.