Az énekesnő harmadszorra is beleülhet az X-Faktor mentorszékébe, aminek nagyon örül, hiszen sokkal többet kapott már eddig is ettől a műsortól, mint amit remélt.

Tóth Gabi az X-Faktornak köszönheti kedvesét, Trap kapitányt, hiszen annak idején mentorként segítette Tibi zenekarát. A tehetségkutató új évadának sajtótájékoztatóján Gabit arról is faggattam, párja mennyire fogja segíteni a munkáját, esetleg ő lesz-e a mentorsegédje, aki tanácsot ad a végső döntésben? 

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Azon még nem gondolkodtam, hogy Tibi lesz a mentorsegédem, mert lépésről-lépésre haladok és az első a válogatás, ahol a jobbnál-jobb énekeseket kiválasztjuk. A párom egyébként az élet minden területén a mentorsegédem. A zenével kapcsolatos munkáktól kezdve az élet apró dolgain át, mindenben segít engem. Nem gondoltam volna, hogy ilyen kegyes lesz velem a sors, és egy ilyen fiút sodor mellém.És az is lehet, hogy mentorsegédként ő lesz, aki majd tanácsot ad.

A sajtótájékoztatón említetted, hogy Alföldi Robi hiányozni fog neked a mentorcsapatból...

Az élős showban Alföldi Robi volt a támaszom, amikor mélyponton voltam. A következő évadban azonban nekem kell erősnek lennem, mert én vagyok a rangidős, emiatt van is bennem izgalom, de nagyon várom, mert minden pillanatát imádtam. Remek érzés, hogy a fiatal tehetségeket én segítem.

Melyik mentortársadnak örültél legjobban?
Lacinak nagyon örülök, mert ő egy őszinte pasi, aki nem felejtette el honnan indult. Petit is nagyon imádom. Alexről nem tudok mit mondani, de kedvelem a különcségét.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Volt már lehetőségetek rá, hogy összeszokjatok?
Igen, és nagyon jól működik a kémia, mert azt az energiát, amit mi hozunk a Lacival, azt a Peti oldja a finomságával, közben Alex tovább tudja fűszerezni a négyesünket.

Anyukád a támaszod a pörgős időszakokban, ez most is így lesz?
Igen, ő abszolút mellettem áll, amikor semmire sincs időm. A lakást rendbe teszi, főz nekünk, jó, hogy van, aki segít fenntartani a rendet. A párom is remekül főz, gyakran meglep finom falatokkal. El vagyok kényeztetve, pedig én is szeretek főzni, de Tibi nem enged be a konyhába.

Nyaralni lesz időtök?
A nyáron biztosan nem tudok elszabadulni, de januárban lehet, hogy elutazunk Kubába. Soha nem jártam ott, de nagyon vágyom rá, imádom az életérzést, a zenét, a táncukat, mindent amit sugároznak magukból.