Sosem látott képek Szily Nóráról! Ennyit változott az évek alatt a műsorvezető

Szily Nóra képek televíziózás változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sztárszerzője pontosan 25 évvel ezelőtt kezdte el kapcsolatát élete leghosszabb szerelmével, a televíziózással.

Telik az a fránya idő! Szily Nóra közösségi oldalán nosztalgiázott néhány régi fotó erejéig, miután évekkel ezelőtt éppen a napokban kezdte meg televíziós pályafutását a Reggel című műsor háziasszonyaként.

Forrás: Facebook/Szily Nóra

A Life.hu sztárszerzőjéről saját bevallása szerint ezekben az időkben készültek az itt is látható fényképek.

Forrás: Facebook/Szily Nóra
Gáspár Győző: "Ekkora utálathadjárat a Győzike-show idején volt utoljára"http://www.life.hu/sztarok/20160610-ujabb-fordulat-gyozike-testepito-botranyaban.htmlLegutóbb a Győzike Show idején örvendett ekkora közutálatnak Gáspár Győző - állítja magáról. Dagad a botrány. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHatalmas hiba: Bochkor Gábor helyeselt egy nácikat éltető hallgatói sms-rehttp://www.life.hu/sztarok/20160610-bochkor-gabor-helyeselt-egy-hallgatoi-smsre-ami-a-nemetek-vesztesegen-sajnalkozott-az-oninditoban.htmlA rádiós műsorvezető a legrosszabb módon reagált le egy hallgatói sms-t. Az illető sajnálatát fejezte ki, hogy a II. világháborúban nem a németek nyerte, Bochkor Gábor pedig helyeselt. TV + SztárokOrigoÓriási baki! Így lett a menő csajbanda a Photoshop áldozatahttp://www.life.hu/sztarok/20160609-igy-lett-a-meno-csajbanda-a-fifth-harhomy-a-phosotshop-aldozata.htmlA Photoshop néha többet árt, mint használ és ezzel bizonyára sok sztár egyetért, köztük például Beyoncé, Serena Williams, vagy épp Bruce Willis lánya, Rumer. A sort most a népszerű banda, a Fifth Harmony is folytathatja, a lányok ugyanis totál kiakadtak, és jogosan. TV + SztárokOrigoIstenes Bence: "Számításba veszem a gyerek és Adél érdekeit"http://www.life.hu/sztarok/20160609-istenes-bence-az-rtl-klub-xfaktor-musorvezetoje-es-gaspar-laci-mentor-a-show-mellett-csaladjara-is.htmlIstenes Bencének pár hete született kisfia, Gáspár Laci és kedvese nyár végére várja közös gyermekét. Adódott a kérdés, bírják-e majd szusszal? TV + SztárokVolt férjével utazott külföldre Polyák Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20160609-volt-ferjevel-homonnay-zsolttal-utazott-kulfoldre-polyak-lilla.htmlA színésznő Tajvanba utazott, de a hosszú útra nem egyedül indult. Volt férje, Homonnay Zsolt is vele tartott. TV + SztárokChris Evans az utca közepén fojtotta alkoholba a bánatáthttp://www.life.hu/sztarok/20160609-chris-evan-utcara-kerult-raadasul-alkohol-tarsasagaban.htmlÚgy tűnik, hogy egy kissé összecsaptak a hullámok Chris Evans feje fölött. Legalábbis mi el sem tudunk képzelni más magyarázatot arra, hogy a sztár miért üldögél Londonban a járdán alkoholt iszogatva. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.