Dráma! Koncertje után lőtték le a Voice énekesnőjét

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter -
gyilkosság halál The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Grimmie-t floridai koncertje után lelőtte egy férfi, aki azután véletlenül magával is végzett.

Grimmie az amerikai Voice hatodik szériájában tűnt fel, és péntek este a Before You Exit nevű bandával lépett fel Orlandóban. A koncert után még a helyszínen maradt autogramokat osztani, írja a Hollywood Reporter. A rendőrség tájékoztatása szerint dedikálás közben hozzálépett egy ismeretlen férfi, és lelőtte. Grimmie bátyja elkapta a merénylőt, és miközben dulakodtak, a férfi magát is halálosan megsebesítette.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Kevin Winter

Az énekesnő válságos állapotba került a lövéstől, azonnal egy helyi kórházba szállították. A CNN azt írja, hogy pár órával később meghalt a kórházban. Ezt sajtófőnöke, Heather Weiss is megerősítette. A merénylőről egyelőre semmit nem lehet tudni.

A mindössze 22 éves Grimmie tinédzserként a YouTube-on lett híres, mielőtt elindult volna a Voice című tehetségkutatón, ahol harmadik lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.