Robbanás rázta meg a sanghaji nemzetközi repteret: Több ember megsérült!

Kína reptér robbanás Sanghaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen megsérültek, amikor robbanás történt a sanghaji nemzetközi reptéren. Valószínűleg petárdák robbantak fel, de van olyan sajtóhír, miszerint házi készítésű robbanóanyag volt.

Legkevesebb három ember megsérült, amikor a sanghaji Putung Nemzetközi Repülőtéren felrobbant egy állítólag petárdákat tartalmazó csomag - számolt be a kínai központi televízió. A sérülteket kórházba szállították, közülük volt, akit infúzióval, guruló hordágyon toltak el a helyszínről.

A reptér csarnokában szürke füst szállt fel, a területet gyakorlóruhás katonák lepték el és rendőrök biztosították. A repülőtér forgalmában, a légi közlekedésben a baleset nem okozott fennakadást - közölték a helyi illetékesek.

A helyi Hszinming Esti Hírlap első online beszámolójában szereplő megfogalmazás szerint "házi készítésű" robbanószerek robbantak. A putungi Kína második legforgalmasabb repülőtere, tavaly körülbelül 60 millió utas fordult meg rajta.

Hullanak a katonák II. Erzsébet születésnapi ünnepségénhttp://www.life.hu/news/20160612-ii-erzsebet-brit-kiralyno-szuletesnapi-unnepsegen-hullanak-a-katonak.htmlSzombaton a II. Erzsébet brit királynő 90. születésnapjára tervezett parádét vezényelték le Londonban, ám a műsort egy váratlan esemény szakította félbe. Egy katona ugyanis kidőlt a sorból. News--Élő adásban verték fejbe a riporternőt: videó az esetről! http://www.life.hu/news/20160612-elo-adasban-bantalmaztak-egy-riporternot-tobbszor-is-megutottek-video-az-esetrol.htmlIris Delgado élő műsorban kapott pár durva ütést a fejére. Az adást azonnal megszakították, és a tévést kórházba szállították. News--Leitatták, majd szexuálisan zaklattak egy kislányt Nyíregyházán http://www.life.hu/news/20160612-szexualis-eroszak-nyiregyhazan-egy-kislanyt-zaklatott-tobb-fiatalkoru-leitattak.htmlMolesztált és gyalázott egy öntudatlan gyereket öt tizenéves fiú Nyíregyházán. Az esetről videó is készült, melyet aztán fel is tettek az internetre. NewsThinkstockMegerőszakolta, majd megölte 15 éves randipartnerét egy férfi http://www.life.hu/news/20160612-megeroszakolta-es-egy-teglaval-megolte-15-eves-randipartneret-egy-ferfi-amerikaban.htmlKayleigh Haywood pár hét beszélgetés után találkozott a 29 esztendős Stephen Beadmannel. Bár a férfi először kedvesnek tűnt, a lánynak mégis az életébe került a netes ismerkedés. News--767 millió volt a tét az ötös lottón: Ezekkel a számokkal nyerheted meg a zséthttp://www.life.hu/news/20160611-az-otos-lotton-767-millio-volt-a-tet-ezekkel-a-szamokkal-nyerheted-meg-a-zset.htmlA 2016-ban a 23. játékhéten 767 millió forintért lehetett játszani. Vajon NewsRossz hír! Két és fél hónapra lezárják a Szabadság hidathttp://www.life.hu/news/20160611-ket-es-fel-honapra-lezarjak-a-szabadsag-hidat-budapesten-a-fonodo-villamoshalozat-miatt.htmlJúnius közepétől augusztus végéig dolgoznak a budai fonódó villamoshálózat déli szakaszán. A villamosmegállók peronjait átépítik, egy szakaszon kicserélik a villamospályát, és ebben a két és fél hónapban a Szabadság hidat is lezárják a közösségi közlekedés és a közúti forgalom elől.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.