Vége a találgatásoknak? Állítják: elkészült Aigner Szilárd boncolási jegyzőkönyve

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál boncolás boncolási jegyzőkönyv Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes híresztelések szerint már biztos, hogy természetes úton halt meg a 70 éves Aigner Szilárd. A boncolási jegyzőkönyv állítólag már elkészült, és ez alapján az elismert és közkedvelt meteorológusnak sem a szíve, sem korábbi műtétje nem befolyásolta váratlan és tragikus halálát.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Aigner Szilárd múlt hétfőn hirtelen hunyt el, semmi előjele nem volt a tragikus eseménynek. Az időjós egy hete még családjával ünnepelte boldogan a 70. születésnapját, ám másnap már nem tudta felvenni a munkát. Otthonában lett rosszul, és hiá­ba volt vele felesége, a mellette utolsó pillanatig kitartó Pártai Lucia, végül a kiérkező mentők sem tudták már megmenteni az életét.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Állítólag gyászoló felesége és két lánya, Éva és Lucia azóta is értetlenül áll a váratlan tragédia előtt, hiszen az időjósnak tavasszal ugyan volt egy műtétje, a későbbi kivizsgálások során a híresztelések szerint makkegészségesnek találták, közérzete és hangulata is kiegyensúlyozottnak tűnt. Bár korábban jelentek meg hírek arról, hogy esetleg szívroham is okozhatta hirtelen bekövetkezett halálát, a család ezt sosem erősítette meg.

"A hivatalos jegyzőkönyv ugyan még nincs a birtokunkban, de az már biztos, hogy apukám szíve tökéletesen működött, így teljesen kizárt, hogy szívrohamban halt volna meg. Sőt a korábbi műtétje sem befolyásolta halálát, teljesen természetes halállal halt meg" - magyarázta a Blikknek Aigner kisebbik lánya, Lucia, aki azt is elmondta, hogy édesapja a korábbi hírekkel ellentétben valójában sosem szenvedett depresszióban.

"Apu egy nagyon komoly, de jó humorú ember volt. Imádta a munkáját és a családját. Valóban nyomasztotta az itthoni közéleti helyzet, és bár sokszor elkeseredettnek tűnt, soha nem szorongott vagy fordult magába.

Mindig kitartott a saját véleménye mellett, amelyet vállalt, és nyilván ez hozzájárulhatott ahhoz, hogy az utóbbi években sajnos már nem szerepelt a képernyőn.”

Forrás: Youtube

Úgy tudni, Aigner Szilárd özvegye, Pártai Lucia és két lánya, Éva és Lucia besokallt a nagy felhajtástól, inkább visszavonulva szeretnék gyászolni a népszerű meteorológust. Elképzelhető, hogy a gyászoló család még a tervezett nyilvános búcsúztatóról is lemond a békesség érdekében, hiszen állításuk szerint Aigner soha nem akart volna ekkora felhajtást halála után.

Orlandói mészárlás: "Jön. Meg fogok halni" - írta az édesanyjának az egyik áldozathttp://www.life.hu/news/20160612-orlandoi-meszarlas-jon-meg-fogok-halni-ezt-irta-az-edesanyjanak-az-egyk-aldozat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 50 embert gyilkolt meg az orlandói tömegmészáros. A klubban életét vesztő egyik egyik áldozat édesanyja hosszan sms-ezett a fiával annak halála előtt.News--Ma kezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgákhttp://www.life.hu/news/20160613-ma-kezdodnek-magyarorszagon-a-szobeli-erettsegi-vizsgak.htmlMa kezdődnek és június 24-ig tartanak a középszintű szóbeli érettségik.News--Ezért gyilkolt az orlandói tömegmészáros: 50 embert megölt!http://www.life.hu/news/20160612-omar-szaddiki-mateen-ezert-gyilkolt-az-orlandoi-tomegmeszaros-aki-50-embert-megolt.htmlAz apja szerint nem a vallása miatt ölt, a melegeket gyűlölhette az orlandói tömeggyilkos. News--Azonosították a The Voice énekesnőjének gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20160612-azonositottak-a-the-voice-sztarjanak-christina-grimmie-nek-a-gyilkosat.htmlAzonosították Christina Grimmie, a The Voice sztárjának feltételezett gyilkosát. NewsLezárták a dubaji nemzetközi repülőtéret: 22 járatot kellett máshová irányítanihttp://www.life.hu/news/20160612-lezartak-a-dubaji-nemzetkozi-repuloteret-22-jaratot-kellett-mashova-iranyitani.htmlSzombaton több mint egy órán át egy drón miatt volt zárva a világ egyik legforgalmasabb repülőtere. 22 járatot kellett máshová irányítani, ez több ezer utasnak okozott kellemetlenséget - ezt mondták az Egyesült Arab Emírségek légügyi hatóságánál.NewsOrigoRobbanás rázta meg a sanghaji nemzetközi repteret: Több ember megsérült!http://www.life.hu/news/20160612-robbanas-razta-meg-a-sanghaji-repteret-tobb-ember-is-megserut.htmlTöbben megsérültek, amikor robbanás történt a sanghaji nemzetközi reptéren. Valószínűleg petárdák robbantak fel, de van olyan sajtóhír, miszerint házi készítésű robbanóanyag volt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.