Idén is elindult a Magyarország szépe-verseny, ahol Sarka Katáék kiválasztják a leggyönyörűbb lányokat. Rengetegen segítenek ítéletet hozni, köztük Rogán Cecília is, akinek munkája nem merül ki a lányok bírálásában.

Szombaton indult el a szépségkirálynő-válogató, ahol Sarka Kata mellett sok ismert, segítő kéz tűnt fel. Mindenki a legszebb magyar lányt keresi, Rogán Cecília is, akinek a verseny lezárta után is lesz dolga.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

“A Nakama & Partners ügy­vezető igazgatójaként vagyok a zsűriben. Ez a cég egy médiaügynökséget takar, amely a verseny után majd az itt sikeresen szereplő lányokat foglalkoztatja. Várom már a közös munkát, mert az eddig látottak alapján nagyon szép hölgyekkel dolgozunk majd együtt” - mondta Rogán Cecília a Borsnak, amit Sarka Kata is megerősített.  
"A következő egy évben az ő cégével dolgoznak majd a nyertes lányok. Különböző kampányokban, reklámokban vesznek részt.

Forrás: Facebook/Magyarország szépe

Az ő zsűrizése akkor lesz kompetensebb, amikor nemcsak a külső alapján ítélünk, hanem személyes beszélgetések is lesznek. Azon a ponton tudunk majd többet a lányokról, akikkel a jövőben akár hosszú távon is együttműködünk” - mondta.