Bocsánatot kért a gatyájában turkáló német szövetségi kapitány

meccs szövetségi kapitány Joachim Löw foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenlegi német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw különös módon vezeti le a feszültséget a meccs alatt: vagy az orrában, vagy a gatyájában turkál. Löw nemrég bocsánatot kért a gusztustalankodásért.

Mint arról az egész világ beszámolt, a német válogatott szövetségi kapitány az Ukrajna elleni Eb-meccs alatt a kispadon ülve először megvakarta a tojásait, majd

a kis rakoncátlan kezei a fenekére csúsztak.

Mindezt élő adásban, több millió tévénéző szeme láttára tette. Löw nemrég

bocsánatot kért a nem túl gusztusos mozdulatsorért.

"Én is láttam a képeket, és elnézést kérek. Néha öntudatlanul csinál az ember dolgokat" – mondta a világbajnok német edző, majd hozzátette, hogy "Feszült voltam, és nagyon koncentráltam. A jövőben próbálok erre odafigyelni."

Ha már itt tartunk, akkor íme a 4 évvel ezelőtti akciója, akkor az orrában turkált.

Löw játékosait egyébként nem zavarja edzőjük viselkedése. Lucas Podolski, a Bayern München korábbi csatára azt mondta egy sajtótájékoztatón, hogy a férfiak 80 százaléka gyakran megvakarja a heréjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.