Cooky a Music Fm péntek reggeli műsorában, és hivatalos Facebook-oldalán is bejelentette, hogy befejezi a rádiós pályafutását, és a TV2-nél folytatja a karrierjét.

Cooky nem rádiózik többet egy darabig, sem a Music FM-en, sem másutt, ezt reggel a rádióban közölte a hallgatókkal. Hozzátette, hogy

egy tévés lehetőség miatt hozta meg a döntést. A Music FM a Facebookon elárulta, hogy Cooky a TV2-höz megy, ezért is valószínű, hogy a Star Academy zsűrijeként láthatjuk majd viszont.

Forrás: Music FM

 Cooky legutóbb a Nagy Duettben volt zsűritag, kollégáinál is harsányabb volt, és úgy tűnik,

ez bejött a TV2 vezetőinek és a nézőknek is.

Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója elmondta: “Cooky azzal mondott fel, hogy befejezte magyarországi rádiós pályafutását, amit nagyon sajnálunk, hiszen egy üde színfoltot veszít a rádiós piac. Azonban úgy váltunk el egymástól, hogy ha ősszel mégis úgy alakul, a Music Fm-ben biztosítjuk számára a helyet. Számunkra ugyanis evidens a kölcsönös lojalitás.” 

A rádió közleményéből az is kiderül, októberben valami nagy változás történik majd Cooky életében; ezt Bochkornak rejtélyesen csak annyit mondott, hogy: „Olyan döntést kell majd hoznom, ami nekem is fájni fog.”