Ahogy megírtuk, egy osztrák kupleráj hirdetésében bukkant fel VV Fannika.  A ValóVilág 7 egykori játékosát Kira néven hirdették, a férfiak óránként negyvenezer forintért élvezhették a társaságát. Egy ideig, mert a lány se szó, se beszéd lelépett, hirdetését törölték is a rendszerből. 

Fannika volt Való Világ-os játékostársainak megvan a véleményük a lány karrierjének alakulásáról.

"Ez nagyon gáz és nagyon ciki!  Szép lány, nagyon okosnak tartotta magát, nem értem, miért nem tanult? Ruházati eladónak, műkörmösnek, szépségszalonba simán el tudnám képzelni, de kuplerájba? Nézz végig a szereplőkön! Robin, a nyertes dolgozik rendesen, úgy tudom, a többiek is… Én most mezőgazdasággal foglalkozom. Mi rendes munkából élünk. Fannika annak idején verte bent a nyálát, hogy ő egy királykisasszony, annyira gáz, hogy ilyen helyen kötött ki! De ha erre van igény, akkor csinálja!" – nyilatkozta Zsu.

Forrás: RTLKLUB

"Sírtam a röhögéstől, amikor meghallottam. De nagyon azért nem csodálkoztam, tudtam, hogy ez lesz a vége. Amikor együtt voltunk, akkor is pedzegette, hogy nyitott erre a szakmára. Sokat beszélgettem a volt párjával, és kiderült, Fannikát a műmell, műszáj meg a pénz motiválta egész életében. Lehet, hogy olyan lesz egyszer, mint Cicciolina" - magyarázta a lány egykori szerelme, Dennis.