Kiss Ramóna: „Elég nagy kihívás elé állítottak"

Forrás: Göbölyös László -
utazás Amerika Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna két hónapot töltött Amerikában. A színésznő elsősorban nyelvet tanult egy nemzetközi iskola szervezésében, de sokkal többel tért haza, mint a folyékony angoltudás, ráadásul itthon egy titokzatos lehetőség is várt rá.

„Minden elképzelésemet felülmúlta ez a két hónap! Annyi impulzus ért, rengeteg emberrel találkoztam, milliónyi nemzetiségből. Érdekes az ottaniak életszemlélete, például az, hogy a nálam jó tíz évvel fiatalabbak is plasztikáztatnak már... – osztotta meg élményeit útjáról Kiss Ramóna.

Forrás: Göbölyös László

A színésznő azt is hozzátette, hogy kihasználta amerikai útját, és minden erejével csak magára összpontosított. "Csak magamra szerettem volna figyelni, egyedül végigcsinálni. Jókat ettem. A fiúzás is kimaradt, de a miami naplementében futó sportos sok szép hölgy és úriember látványa kárpótolt” - mesélte, ám itthoni munkáiról elég szűkszavúan számolt be.

„Elég nagy kihívás elé állítottak, izgalmas nyár elé nézek, ezért is nem jut már idő hosszabb pihenésre” – mondta mosolyogva a színésznő a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.