Gérard Depardieu megkapta a magáét! Megszégyenítette egy pornós

Forrás: AFP/Valery Hache -
pornó Cannes szégyen Gérard Depardieu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia színész egy interjúban alázta meg a pornólegendának számító férfit, aki nem hagyta sokáig szó nélkül Gérard Depardieu szavait, hamar visszavágott.

A francia sztár a legutóbbi Cannes-i Filmfesztivál alatt sodorta magát bajba. Gérard Depardieu hangot adott felháborodásának. Nem értett egyet azzal, hogy vonulhatnak a filmfesztivál vörös szőnyegén a pornószínészek is.

Forrás: AFP/Valery Hache

A megalázott felnőttfilmes sem várt sokáig a visszavágóval. Gérard Depardieu megalázta, így ő sem maradt csendben, és a Le Monde magazinon keresztül üzent a színésznek. “Én szeretem a játékát, és nem értem a reakcióját. Halványan emlékszem is rá egy orgiáról, akkor kedvesebb volt” - mondta a lapnak a pornólegenda, akinek 30 évnyi munka alatt, több mint 6000 partnere volt - írja a Metronews.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.