Katie Holmes az oltár előtt: nézd meg menyasszonyi ruhában!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
esküvő Jackie Kennedy Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise exfelesége ismét Jackie Kennedy bőrébe bújik. 

A színésznő 2011 óta játszik A Kennedy család című sorozatban. Ezúttal pedig azt a részt forgatták, amikor Jackie Kennedy feleségül megy Aristotle Onasishoz a görögországi magánszigeten, Skorpioson, és hivatalosan is Jackie Onasis lesz.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A forgatásra kislánya, Suri is elkísérte a színésznőt, aki remekül érezte magát. Hiheteten, milyen nagy lány lett már a kis Suri!

A Daily Mail képeinjól látható, ahogy Jackie O megformálója, Katie Holmes az oltárhoz készül sorozatbeli leendő férjével, Alexander Siddig-el.

Tudtad?

Jackie és Onasis egyébként épp válófélben voltak a férfi 1975-ös halálakor, de mivel a procedúra még nem zárult le, Jackie 120 millió dollárt örökölt.
ByeAlex: „Volt, akitől bekakáltunk”http://www.life.hu/sztarok/20160621-az-rtl-klub-xfaktor-mentorait-toth-gabit-byealexet-gaspar-lacit-es-puskas-petit-kerdeztuk-az-elso.htmlAz X-Faktor 2016-os évadának válogatója már ezerrel dübörög, így adott volt, hogy a mentorokat kérdezzük az első benyomásokról. TV + Sztárok--Csobot Adél igazi focidrukker: nézd meg a fiatal anyukát! http://www.life.hu/sztarok/20160621-csobot-adel-imadja-a-magyar-valogatottat-igy-szurkol-a-fiatal-kismama-foto.htmlAz elmúlt napokban a magyar válogatott sikereitől hangos a magyar sajtó. Még a focit kevésbé szerető emberek is képernyő elé ülnek, köztük a fiatal édesanya, Csobot Adél. TV + SztárokOrigoElképesztően gyönyörű helyen pihen Debreczeni Zita!http://www.life.hu/sztarok/20160621-debreczeni-zita-a-tisza-to-partjan-pihen-csodalatos-helyen.htmlNyugalom, csend és festői táj. Ezeket élvezi most a modellből lett fotós, aki a Tisza-tó partján kapcsolódik ki. TV + SztárokOrigoByeAlex testét kritizálták - kőkeményen beszólt a zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20160620-byealex-edzes-kozben-fotozta-magat-az-egyik-kovetoje-beszolt-neki.htmlMost már biztos, hogy nem csak a nők, de a pasik is nagyon érzékenyen viselik, ha kritika éri az alakjukat... TV + SztárokOrigoSzületésnapos a királyi sarj! 34 éves lett Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160621-vilmos-herceg-szuletesnapja-34-eves-lett.html34 éve alatt mindig példamutató életet élt Vilmos herceg, aki jelenleg a Brit Királyi Légierő kutató-mentő egységének a pilótája. Katalin hercegnével két közös gyermeküket nevelik, a legnagyobb egyetértésben. TV + Sztárok--Cinthya Dictator lakását saját hányása díszíti (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160621-cinthya-dictator-lakasat-sajat-hanyasanak-fotoja-disziti.htmlPortréfilmjében vall a fotós arról, hogy az első tervezési feladata volt a legmeghatározóbb az életében. Próbálta letisztítani azt a giccset, ami egyébként fontos szerepet tölt be az életébe, így született meg a saját hányásáról készített fotója. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.