Mint két tojás: Jackie Kennedy unokája kiköpött olyan, mint a nagyanyja

Forrás: AFP -
Jackie Kennedy John F. Kennedy unoka hasonlóság Kennedy család (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huszonhét éves Rose Kennedy Schlossberg az egykori amerikai elnök, John F. Kennedy és Jackie Kennedy unokája úgy tűnik nagyon is örökölte híres nagymamája vonásait.

A fiatal lány nemrég egy webes vígjátéksorozatot készített a barátaival, amelyben az apokalipszis esetére látja el jó tanácsokkal nőtársait.

A sorozat nézői szúrták ki a hasonlóságot Jackie Kennedy és unokája között.

Jackie Kennedy Forrás: AFP

Rose Kennedy Schlossberg az egykori amerikai elnök és first lady unokája a Harvardon diplomázott, majd a Sandy hurrikán New York-i pusztítása láttán kitalálta, hogy elindít egy vicces sorozatot.

Caroline Kennedy és lánya, Rose Kennedy Schlossberg Forrás: AFP/John Moore

„A Sandy okozta káoszt látva jutott eszembe, hogy ennél sokkal felkészültebben kellene fogadnunk egy ehhez hasonló vészhelyzetet. Mindenki pánikolva rohangált fel-alá, én meg arra gondoltam, hogy nagyon érdekes lenne megalkotni egy olyan világot, amelyben a nők talpraesett túlélőként a nőies oldalukat sem feladva viselkedhetnének”mesélt Rose az ötlet megszületéséről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.