időjárás-előrejelzés viharveszély időjárás-jelentés vihar időjárás figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy keleti megyére újabb másodfokú figyelmeztetést adott ki kedd éjfélig a várható heves záporok és zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az intenzív záporokból és zivatarokból rövid idő alatt 50 mm-t meghaladó csapadék hullhat Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén - írták az MTI-hez keddre virradó éjszaka eljuttatott közleményben.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A meteorológiai szolgálat a honlapján arról is beszámolt, hogy kedd reggelig keleten, különösen a Tiszántúlon fordulhat elő többfelé zivatar, amelyet felhőszakadás kísérhet 30-50 mm csapadékkal. Heves zivatarok is kialakulhatnak, amelyek környezetében helyenként 90 km/h feletti széllökés és jégeső is előfordulhat.

A halálra készült az édesanya, akit segítség helyett csak videóztakhttp://www.life.hu/news/20160620-sam-nicholson-a-londoni-belvedere-palyaudvaron-mentett-meg-egy-not.htmlSokkoló eset történt Londonban: az embereket teljesen hidegen hagyta, hogy egy háromgyermekes anya a halálra készült, és segítség helyett a telefonjukkal videózták az esetet. News--Az ítélet hallatán a bíróságon ölte meg magát egy amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20160620-a-birosag-elott-olte-meg-magat.htmlÖngyilkos lett egy amerikai férfi Tajvanon, miután a bíróság négyéves börtönbüntetésre ítélte kábítószer-birtoklásért. NewsThinkstockSzörnyű! Összeverte a pasija, mert nem tetszett egy szelfijehttp://www.life.hu/news/20160620-brutalis-bantalmazas-a-fiatal-lanyt-egy-szelfi-miatt-verte-ossze-a-parja-elkepeszto-hir.htmlBrutálisan bántalmazta párját egy férfi, mert nem tetszett neki a lány által készített felvétel. A hírek szerint nem ez volt az első eset. News--Nagyon fontos dolgot kért a rajongóktól Dzsudzsák Balázs és a magyar válogatott http://www.life.hu/news/20160620-ezzel-a-keressel-fordult-a-rajongok-fele-dzsudzsak-balazs-sportszeru-drukkolast-var.htmlSportszerű biztatást kér a szurkolóktól Dzsudzsák Balázs, a franciaországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. News--Dráma! Saját autója gázolta halálra 27 éves színészt, Anton Yelchinthttp://www.life.hu/news/20160619-anton-yelchin-orosz-szarmazasu-amerikai-szinesz-huszonhet-eves-koraban-autobalesetben-elhunyt.htmlHuszonhét éves korában, autóbalesetben elhunyt Anton Yelchin, orosz származású amerikai színész.NewsOrigoBeadta a bíróságnak, hogy álmában erőszakolta meg a nőket (18+)http://www.life.hu/news/20160620-a-ferfi-azt-hazudta-hogy-almaban-eroszakolta-meg-a-noket-15-ev-bortont-kapott.html15 év börtönt kapott az a férfi, aki két nőt is megerőszakolt. Az elítélt először megúszta a büntetést, mondván, hogy szexomniában szenved, és halvány fogalma sem volt arról, hogy mit művelt. A második támadásnál bebizonyosodott, hogy ez hazugság, ekkor a férfi elmebetegségre hivatkozott, de a terve nem jött be. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.