Király Gábor könnyeivel küszködve búcsúzott az Eb-től: “Büszke vagyok arra, hogy itt lehettem”

Fotó: Polyák Attila - Origo -
nyilatkozat Belgium sírás könny Király Gábor Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész magyar válogatottnak hatalmas élmény volt az Eb, ahogy a szurkolóknak is. Király Gábor, aki több bravúrt is bemutatott, és aki igazi példaképpé vált a bajnokság során könnyeivel küszködve adott nyilatkozatot.

Szépen játszott a magyar válogatott, de a belgák ellen nem sikerült érvényesíteni a helyzeteket. Ennek ellenére büszke lehet magára a csapat, köztük Király Gábor is, aki elcsukló hangon adott interjút az M4 Sportnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Lehetett látni, hogy ezen a mérkőzésen már nem voltunk annyira frissek, azért a lábunkban van a csoportmérkőzések küzdelme.

Sajnálom, hogy a végére nem voltunk kicsit okosabbak, kicsit jobban tarthattuk volna a labdát. Le a kalappal a csapat előtt, a szurkolók előtt, jó érzés volt itt lenni.Büszke vagyok arra, hogy itt lehettem az Európa-bajnokságon, a foci nagyszínpadán,

ennek a csapatnak a részese lehettem, egy kitűnő társaság, kitűnő szurkolókkal, egy szenzációs ország, ami mögöttünk állt. Hogy az első válogatott mérkőzésem utáni interjút folytassam: köszönjük a türelmet!" - mondta a kapus.

Király gábor nyilatkozatában erre a korábbi interjújára utalt:

Veszélyjelzés csaknem az egész országra: felhőszakadás, zivatarok jöhetnek mindenholhttp://www.life.hu/news/20160627-felhoszakadas-zivatarok-johetnek-mindenhol.htmlA heves esőzések veszélye miatt hétfőre is csaknem az egész országra figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Felhőszakadás, zivatarok várhatóak, a kánikula enyhül. NewsThinkstockBelgium kiejtett minket az EB-ről - Szépen játszott, de kikapott a magyar válogatotthttp://www.life.hu/news/20160626-belgium-gyozott-magyarorszag-ellen-a-2016os-futball-europa-bajnoksag-nyolcaddontojeben.htmlBelgiummal játszotta a magyar válogatott nyolcaddöntős meccsét a 2016-os futball-EB-n. Kiestünk. News--Országszerte tízezrek szurkolnak együtt a magyar válogatottnakhttp://www.life.hu/news/20160626-orszagszerte-tizezrek-szurkolnak-egyutt-a-magyar-valogatottnak.htmlOrszágszerte tízezrek szurkolnak a franciaországi Európa-bajnokságon vasárnap este Belgium ellen játszó magyar labdarúgó-válogatottnak. A meccset több helyen óriáskivetítőkön nézhetik: a szurkolók közül sokan magyar zászlókkal érkeztek vagy magyar mezt viselnek, illetve nemzetiszínű festés díszíti az arcukat. News--Kisiklott egy skóciai hullámvasút, többen megsérültekhttp://www.life.hu/news/20160626-kisiklott-egy-skociai-hullamvasut-tobben-megserultek.htmlKisiklott egy hullámvasút vasárnap egy skót kalandparkban, és tízméteres zuhanás után egy körhintára esett. A balesetben többen megsérültek.NewsThinkstock3 milliós bírságot kapott a levéltár a Kiss-ítélet kiadása miatthttp://www.life.hu/news/20160626-3-millios-birsag-a-kiss-itelet-kiadasa-miatt.htmlA Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság szerint Budapest Főváros Levéltára jogellenesen adta ki egy újságírónak a Kiss László - az úszók volt szövetségi kapitánya - és társai által elkövetett bűncselekmény ügyében 1962-ben meghozott ítéletet.NewsOrigoElfogták húsz évig tartó körözés után Olaszország második legjobban keresett szökevény bűnözőjéthttp://www.life.hu/news/20160626-elfogtak-husz-evig-tarto-korozes-utan-vasarnap-olaszorszag-masodik-legjobban-keresett-szokeveny.htmlElfogták Ernesto Fazzalarit, a 'ndrangheta calabriai bűnszervezet egyik főnökét - közölte az olasz rendőrség.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.