Az egész magyar válogatottnak hatalmas élmény volt az Eb, ahogy a szurkolóknak is. Király Gábor, aki több bravúrt is bemutatott, és aki igazi példaképpé vált a bajnokság során könnyeivel küszködve adott nyilatkozatot.

Szépen játszott a magyar válogatott, de a belgák ellen nem sikerült érvényesíteni a helyzeteket. Ennek ellenére büszke lehet magára a csapat, köztük Király Gábor is, aki elcsukló hangon adott interjút az M4 Sportnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Lehetett látni, hogy ezen a mérkőzésen már nem voltunk annyira frissek, azért a lábunkban van a csoportmérkőzések küzdelme. Sajnálom, hogy a végére nem voltunk kicsit okosabbak, kicsit jobban tarthattuk volna a labdát. Le a kalappal a csapat előtt, a szurkolók előtt, jó érzés volt itt lenni.Büszke vagyok arra, hogy itt lehettem az Európa-bajnokságon, a foci nagyszínpadán, ennek a csapatnak a részese lehettem, egy kitűnő társaság, kitűnő szurkolókkal, egy szenzációs ország, ami mögöttünk állt. Hogy az első válogatott mérkőzésem utáni interjút folytassam: köszönjük a türelmet!" - mondta a kapus.

Király gábor nyilatkozatában erre a korábbi interjújára utalt: