DNS-teszttel keresik a kétéves kislány erőszakolóját

Forrás: Thinkstock -
erőszak Budapest DNS-teszt kétéves kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában.

Kétéves kislányt erőszakolt meg ismeretlen tettes Budapest VI. kerületében. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, az orvosok egy estén át küzdöttek az életéért. Úgy tudni, egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, de ez hamarosan változhat.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A szakértők szerint az ilyen esetekben a tettest a rokonok, közeli barátok, ismerősök között kell keresni. A Blikk információi szerint éppen ezért vesznek DNS-mintát a kislány közelében élő személyektől. Bilkei Pál kriminálpszichológus szerint a borzalmas tett hátterében nem pedofília áll, hanem inkább bosszú. A szakember úgy véli, hogy aki képes megerőszakolni egy kétéves gyereket, az az anyukát akarja ezzel megbüntetni. A szakember ezért azt ajánlja, az anyuka környezeté­ben keressék a tettest.

20 ezren fogadták a magyar válogatottat a Hősök terén: Fotók!http://www.life.hu/news/20160628-brutalis-tomeg-20-ezer-ember-fogadta-a-magyar-valogatottat-a-hosok-teren.htmlTeljesen megtelt a Hősök tere, ahol a magyar fociválogatottat fogadták a szurkolók - az M4 szerint körülbelül 20 ezren jelentek meg a téren.News--Egy legenda távozott: Elhunyt Bud Spencerhttp://www.life.hu/news/20160628-elhunyt-bud-spencer-olasz-szarmazasu-szinesz-egy-legenda-tavozott.html86 éves korában meghalt Bud Spencer, akit a legszerethetőbb pofonosztóként zártak szívükbe az emberek, és akinek olyan emlékezetes karaktereket köszönhetünk, mint például Piedone, Bambino, vagy Bulldózer. A hírt a Pedersoli család jelentette be a színész hivatalos Facebook-oldalán. NewsRia-Ria-Hungária! Így érkezett haza a magyar válogatotthttp://www.life.hu/news/20160627-igy-erkezett-haza-a-magyar-valogatott.htmlMegérkezett Budapestre a magyar fociválogatott. Az Aranycsapatot a repülőtéren vízágyúval fogadták, az ünneplés egészen a Hősök teréig tartott. A válogatott vasárnap este Belgium ellen esett ki az Európa-bajnokságról. Előtte legyőzte Ausztriát, döntetlent játszott Izlanddal és Portugáliával. News--Király Gábor és Gera Zoltán búcsúzhat a válogatottólhttp://www.life.hu/news/20160627-kiraly-gabor-es-gera-zoltan-lehet-hogy-otthagyja-a-valogatottat-a-ket-jatekos-megszolalt.htmlA magyar labdarúgó-válogatott két rangidőse, a 40 éves Király Gábor és a 37 esztendős Gera Zoltán nem kívánt arról beszélni, folytatják-e a válogatottban. NewsOrigoTragédia! Elhunyt a világhírű német színész, Götz Georgehttp://www.life.hu/news/20160627-gotz-george-nemet-szinesz-a-sztar-rovid-betegseg-utan-hunyt-el-tragedia.htmlA Tetthely című sorozat Schimanski felügyelője rövid betegség után június 19-én hunyt el - közölte a sajtóval vasárnap este egy munkatársa. News--Ferenc pápa szerint bocsánatot kell kérni a kirekesztés miatt a melegektőlhttp://www.life.hu/news/20160627-ferenc-papa-bocsanatkerest-erdemelnek-a-melegek-nyilatkozott-az-egyhazfo.htmlA katolikus egyházfő szerint az egyház hosszú ideje kirekeszti a melegeket, akiknek inkább tisztelet járna. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.