Így fejezték ki hálájukat a magyar válogatott tagjai: megható fotók!

Forrás: Facebook/Dibusz Dénes -
magyar válogatott Dibusz Dénes fotó Király Gábor Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szép volt fiúk" - hangzott több ezer ember szájából ez a mondat tegnap, a magyar válogatott hivatalos buliján. A srácok persze nagyon meghatódtak a tömeg láttán. 

Tegnap délután megérkezett Budapestre a magyar fociválogatott. Az Aranycsapatot a repülőtéren vízágyúval fogadták, az ünneplés egészen a Hősök teréig tartott. A válogatott vasárnap este Belgium ellen esett ki az Európa-bajnokságról. A fiúk persze nagyon meghatódtak a rajongók láttán, így gyorsan lőttek is egy szelfit a helyszínen. Dibusz Dénes, a magyar válogatott egyik kapusa egy közös fotóval csekkolt be a helyszínről:

Forrás: Facebook/Dibusz Dénes

Dzsudzsák Balázs a saját Instagram-oldalán köszönte meg a támogatást:

Forrás: Instagram/ Dzsudzsák Balázs

Sőt, még a rajongókra is szakított időt:

Forrás: Instagram/ Dzsudzsák Balázs

Király gyerekkori edzője elárulta, miért hord a kapus szürke mackót

Nincs olyan, aki ne tudná, hogy Király Gábor kapus szürke mackóban lép a pályára. A nadrág története egészen régre nyúlik vissza, amint most megtudhattuk gyerekkori trénerétől, Hegedűs Pétertől.
Szomorú félév volt! Sok hírességtől búcsúztunkhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-iden-meghalt-bud-spencer-prince-david-bowie-aigner-szilard-wels-peter-matyas-andai-gyorgyi-muhammad.htmlBud Spencer, Prince, David Bowie, Aigner Szilárd csak pár név azok közül, akik hirtelen intettek búcsút az élet nevű játéknak. TV + Sztárok--Magánnyomozókat fogadott fel Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20160628-sajat-magannyomozokat-fogadott-fel-lagzi-lajcsi.htmlMindenki Lagzi Lajcsija, azaz Galambos Lajos mindent bevet, hogy bizonyítsa ártatlanságát: nemrég saját magánnyomozó-hadsereget fogadott fel. TV + Sztárok--Gaál Noémi merész húzása - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160627-uj-frizurat-vagatott-maganak-gaal-noemi.htmlNem hiszünk a szemünknek! A TV2 dögös időjósa megszabadult régi, vörös frizurájától és szőke hajkoronára váltott. Szerintetek jól áll neki? TV + Sztárok--Szexi combok, kerek fenék - A rajongók alulról is megcsodálhatták Rihannáthttp://www.life.hu/sztarok/20160626-a-rajongok-alulrol-is-megcsodalhattak-rihannat.htmlAz énekesnő egy igen merész ötletre bólintott rá, amikor megengedte, hogy a Dublinban adott koncertjét a szerencsésebb rajongók az átlátszó színpad alól nézzék végig. TV + Sztárok--Mi?! Jennifer Aniston végleg visszavonul http://www.life.hu/sztarok/20160624-jennifer-aniston-abbahagyja-a-szineszkedest-a-szineszno-nem-all-tobbet-kamera-ele.htmlA színésznő legutóbbi filmje szó szerint nagy bukás volt a kritikusok körében, ezért úgy döntött, hogy egy időre lehúzza a rolót. TV + Sztárok--Pindroch Csaba: „Papucsférjnek hívják az ilyet, mint én"http://www.life.hu/sztarok/20160623-pindroch-csaba-szinesz-uj-bemutatoja-kapcsan-meselt-arrol-hogy-o-milyen-ferj-es-milyen-a-hazassaga.htmlA színésszel új bemutatója kapcsán házasságról, férjszerepről és a tökéletes párkapcsolatról beszélgettünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.