Magánnyomozókat fogadott fel Lagzi Lajcsi

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos magánnyomozó börtön tárgyalás nyomozás Lagzi Lajcsi bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki Lagzi Lajcsija, azaz Galambos Lajos mindent bevet, hogy bizonyítsa ártatlanságát: nemrég saját magánnyomozó-hadsereget fogadott fel. 

Magánnyomozókkal és szakértőkkel akarja gyorsítani a nyomozást Lajcsi, akit lopással és vesztegetéssel gyanúsítanak.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

A Lokálnak dr. Fröhlich Krisztián ügyvéd azt mondta, hogy arra a keresik a választ, ki és milyen eszközökkel, milyen okból szállt rá Galambos Lajosra, vannak-e kreált bizonyítékok, van-e olyan tanú, aki valótlant állított, és ki az,

aki az egész ügy hátterében állhat.

"Egy átlagos bűnügyi nyomozás esetében sem ritka, hogy védőként bizonyítékokat gyűjtünk, további tanúk után kutatunk. De a mostani ügy kicsit más, hiszen megszámlálni sem tudom, mennyi falba ütköztünk, s nem árulok el titkot azzal sem, hogy találtunk megdöbbentő bizonyítékokat, amelyek alapjaiban változtathatják meg az ügy megítélését" - mondta a lapnak.

Lagzi Lajcsi fenyegetve érzi magát

Könyvben írja meg Lajcsi az őt ért megpróbáltatásokat, szerinte nagyon sokan vannak, akik félnek a készülő írástól. Azt állítja, kapott már fenyegetést is. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.