Megható üzenet Iszak Esztitől: “Köszönöm, hogy megtapasztalhattam, milyen vidám országban élni”

válogatott Facebook Iszak Eszter megható üzenet Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető is kifejezte háláját, hiszen a magyar válogatott teljesítménye sok mindent megváltoztatott. Nemcsak hitet, de jókedvet és örömöt is adott az országnak. 

Számunkra vasárnap véget ért az Eb, de mindenki reméli, hogy a pozitív hatásai megmaradnak. Rengeteg olyan embert ültetett a képernyők elé, akik nem voltak nagy drukkerek, de ők is szurkoltak a válogatottnak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Iszak Eszti sem mondhatta el magáról, hogy igazi drukker, de ő is szurkolt a srácok sikeréért, és szeretné, ha még sokáig megmaradna az a a hangulat, amit a magyar válogatott teljesítménye teremtett. “Köszönöm, hogy megszerettettétek velem a focit,és hogy olyan élményekben lehetett részem, amilyenekben az eddigi életem folyamán még soha- hogy a villamosvezető folyamatos csengetések közepette minden magyar zászlót viselőnek integet és mosolyog, hogy idegen embereket látok az utcán ölelkezni egy-egy gól után, hogy megtapasztalhattam milyen egy összetartó és vidám országban élni, és még sorolhatnám... Bár az Eb nekünk itt véget ért, remélem a változás megmarad... Köszönjük az elmúlt heteket” - írta a műsorvezető a Facebook-oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.