Váczi Zoltán, korábbi válogatott focista csúnyán beszólt a magyar válogatott tagjainak. Szerinte még most is kint lennénk az Eb-n, ha a portugálok ellen vereségre játszunk, és elkerüljük a csoportelsőséget.

"Felháborít, hogy csak nálunk nem volt olyan vezető, aki felismeri, hogy a csoport­elsőség nem jó. Ha másodikként vagy harmadikként jutunk tovább, elkerüljük Belgiumot, és most Izland vagy Portugália helyett mi lennénk ott a nyolc között - nyilatkozta a korábbi játékos, aki nem bánt kesztyűs kézzel Dzsu­dzsák Balázzsal és Király Gá­borral sem - írja a Bors.  

Fotó: Hajdú D. András - Origo

"Azok voltak a csapat gyengéi, akiknek húzni kellett volna a gárdát. Király amikor nem kellett, kijött, amikor kellett, nem jött ki a kapujából, Dzsudzsák pedig a Hősök terén megmutatta, jobban teljesít a mikrofon előtt, mint a pályán. Apropó, Hősök tere...

Úgy fogadták őket, mintha világbajnokságot nyertek volna. Nem szabad túlértékelni ezt a teljesítményt, és a játékosoknak szerényebbnek kellett volna lenniük, és nem ünnepeltetni magukat. Az 1954-es vb-ezüst­érmeseket nem sztárolták így akkoriban" - mondta Váczi, akinek a szemében sokkal többet érnek az olimpiai bajnokok. 

Micsoda hős! Király Gábor elképesztő dolgot tett a magyar válogatottért
Talán az egész Európa-bajnokság legnagyobb védését mutatta be Belgium ellen Király Gábor, aki elmondta, De Bruyne lövésénél eltört az ujja, így 55 percet sérülten védett végig.