Marenec Fruzsina durva kihívásra vállalkozott

kaland veszély Hungaroring Hungaroring2016 életveszély Marenec Fruzsina vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek életveszélyes kalandban volt része, a bátorságát és a vagányságát tesztelhette.

Marenec Fruzsina szerencsére biztonságos körülmények között gyakorolhatta, milyen, amikor baleset éri.

„Kényszerhelyzetbe kerültem, és azért kezdtem el versenyezni. A csatorna, ahol dolgoztam, elindított egy autóversenyen, de nem bántam meg egyetlen pillanatát sem” – mondta Fruzsina, aki most extrém körülmények között tesztelhette vezetői tudását.

„Jó élmény volt, a második pálya, a rázópados, az veszélyesebbnek tűnt. Azt is megfigyeltem, jobbra kormányozni nehezebb, mint balra, de végül megoldottam a feladatot” – magyarázta a műsorvezető.

Cinthya Dictator életveszélyes kalandra vállalkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160628-cinthya-dictator-varga-viktor-szerelme-eletveszelyes-kalandra-vallalkozott-a-hungaroringen.htmlVarga Viktor örök szerelme, a Hungaroringen pattant egy brutál gyors kocsiba és mutatta meg milyen, amikor igazán beindul. TV + Sztárok--A szexi celeb kismamák éve van - Döntsd el, ki a legdögösebb pocakos!http://www.life.hu/sztarok/20160629-a-szexi-celebkismamak-eve-van-liptai-claudia-csobot-adel-janicsak-veca-peter-szabo-szilvi-baby-gabi.html2016 a sztárbabák éve, hiszen a gólya sűrűn látogatta vagy látogatja majd a sztárotthonokat. Vajon kinek áll jobban a kismamapocak, Liptai Claudiának vagy Csobot Adélnak? TV + Sztárok--Schobert Norbi elkápráztatta Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20160701-schobert-norbi-fitnesz-edzo-elkapraztatta-demcsak-zsuzsat-a-tv2-musorvezetojet-akinek-fogadasbol.htmlA fitneszguru elvesztett egy fogadást, amit a műsorvezetővel kötött, így pazar menüvel kedveskedett Zsuzsának. TV + SztárokOrigoDukai Babett: „Csak a nevünk azonos Reginával"http://www.life.hu/sztarok/20160630-dukai-babett-a-magyarorszag-szepe-indulojanak-neve-a-kabalaja.htmlA Magyarország szépe verseny egyik szépségkirálynő jelöltjének nevére azonnal felfigyeltünk, hiszen a modellszakmában már van egy Dukai, aki sokra vitte. TV + SztárokOrigoGigabulit tartott Taylor Swift, méghozzá a legdögösebb modellekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20160704-taylor-swift-bulijaban-ott-volt-gigi-hadid-karlie-kloss.htmlTaylor Swift hétvégi buliján aztán tényleg mindenki ott volt, aki számít. TV + Sztárok--WOW! Palvi Barbival szelfizett az Origó újságírójahttp://www.life.hu/sztarok/20160702-palvi-barbival-szelfizett-az-origo-ujsagiroja.htmlAz Origó újságírója a Volt Fesztiválon akadt össze a szupermodellel, a találkozást pedig dokumentálta is. Naná, ki tenne másként? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.