A focisták nagyon szépen teljesítettek az Eb-n, nem hiába ünnepelte őket az egész ország. Még a zene is szerepet játszott a fiúk sikerében, a Soho Party slágerén kívül is nagyon sok olyan szám van, ami felpörgette a srácokat az összeütközések előtt.

Elég sokszínű a magyar válogatott zenei ízlése, de mindenki kedvence felcsendülhetett az öltözőben a meccsek előtt. A színfalak mögött Dzsudázsk Balázs volt a lemezlovas, az ő válogatása szólt általában.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Nagyon vegyes, hogy milyen számokat hallgatunk az öltözőben" – mesélte a védő Korhut Mihály. Dibusz Dénes elégedett azokkal a számokkal, amik az öltözőben szólnák, ám úton a meccs felé már a gondolataiban szeret elmélyülni. A csapat tagjai igazi mindenevők, nagyon színes lett így az öltözőkben játszott zenei paletta - írja a Blikk.

Forrás: AFP/Belga Photo/Dirk Waem

Van, aki a keményebb számokat szereti, ilyen például Böde Dániel, ő az AC/DC slágereit hallgatja. Király Gábor viszont Jon Bon Jovi It’s My Life című számára pörög fel, 2000 óta erre a dalra melegít. Juhász Roland nagy kedvence a Coldplay, nemrég Né­meth Krisztiánnal el is látogattak az együttes egy koncertjére. Őket még Dzsudzsák Balázs is szereti. 

Forrás: Facebook/Szalai Ádám

Németh Krisztián még 50 Cent számaira is felpörög, de a magyar rockzenekar, a Hooligans is állandó szereplője az öltözői buliknak. Szalai Ádám Kis Grófo slágerére mulat, a védő, Fiola Attila pedig az Mc Haver és a Teknő számait hallgatja szívesen.