El sem hinnéd, mivel pörgeti fel magát a magyar válogatott a meccsek előtt

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
magyar válogatott Böde Dániel zene Szalai Ádám Király Gábor Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A focisták nagyon szépen teljesítettek az Eb-n, nem hiába ünnepelte őket az egész ország. Még a zene is szerepet játszott a fiúk sikerében, a Soho Party slágerén kívül is nagyon sok olyan szám van, ami felpörgette a srácokat az összeütközések előtt.

Elég sokszínű a magyar válogatott zenei ízlése, de mindenki kedvence felcsendülhetett az öltözőben a meccsek előtt. A színfalak mögött Dzsudázsk Balázs volt a lemezlovas, az ő válogatása szólt általában.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Nagyon vegyes, hogy milyen számokat hallgatunk az öltözőben"

– mesélte a védő Korhut Mihály. Dibusz Dénes elégedett azokkal a számokkal, amik az öltözőben szólnák, ám úton a meccs felé már a gondolataiban szeret elmélyülni. A csapat tagjai igazi mindenevők, nagyon színes lett így az öltözőkben játszott zenei paletta - írja a Blikk.

Forrás: AFP/Belga Photo/Dirk Waem

Van, aki a keményebb számokat szereti, ilyen például Böde Dániel, ő az AC/DC slágereit hallgatja. Király Gábor viszont Jon Bon Jovi It’s My Life című számára pörög fel, 2000 óta erre a dalra melegít. Juhász Roland nagy kedvence a Coldplay, nemrég Né­meth Krisztiánnal el is látogattak az együttes egy koncertjére. Őket még Dzsudzsák Balázs is szereti.

Forrás: Facebook/Szalai Ádám

Németh Krisztián még 50 Cent számaira is felpörög, de a magyar rockzenekar, a Hooligans is állandó szereplője az öltözői buliknak. Szalai Ádám Kis Grófo slágerére mulat, a védő, Fiola Attila pedig az Mc Haver és a Teknő számait hallgatja szívesen.

A nehézfiúk börtönében jártunk Sopronkőhidánhttp://www.life.hu/kult/20160704-sopronkohidai-bortonben-jartunk.htmlMagyarország egyik legszigorúbban őrzött börtön-fegyházában jártunk Soporonkőhidán. KultMTI/Balázs Attila10 éve imádjuk: ma ünnepli születésnapját az Az ördög Pradát visel! című filmhttp://www.life.hu/kult/20160704-az-ordog-pradat-visel-10-eves-ime-az-ot-legjobb-idezet-a-filmbol.html12 év telt el azóta, hogy Lauren Weisberger kiírta magából a Vouge legendás főszerkesztője, Anna Wintour által kapott sérelmeket. A kasszasikerből film készült, mely a mai napig a kedvenceink között szerepel. Az ördög Pradát visel persze bővelkedik sziporkázó beszólásokkal, melyekből most mi is szemezgettünk. Íme! KultNorthfotoAlföldi Róbert: „Nem vagyok büszke rá, hogy meleg vagyok”http://www.life.hu/kult/20160704-alfoldi-robert-a-huszadik-pride-fesztivalon-budapesten-mondott-beszedet-nem-buszke-ra-hogy-meleg-de.htmlSzombaton rendezték meg a huszadik Pride Fesztivált Budapesten, ahol a nyitóbeszédet Alföldi Róbert mondta. Erős sorok hangzottak el a Jászai Mari-díjas magyar színész szájából. Kult--Boldog szülinapot, Lollo! 89 éves lett az isteni Gina Lollobrigidahttp://www.life.hu/kult/20160703-89-eves-lett-az-isteni-gina-lollobrigida.htmlGyönyörű arc, álomszép alak és nagy tehetség: ma 89 éves az egykori olasz szexszimbólum, Gina Lollobrigida. Kult--Bemutatták Karlovy Varyban a Tiszta szívvel című filmet - Nagy sikert aratott Till Attila mozijahttp://www.life.hu/kult/20160703-bemutattak-karlovy-varyban-a-tiszta-szivvel-cimu-filmet-nagy-sikert-aratott-till-attila-mozija.htmlBemutatták Till Attila Tiszta szívvel című filmjét Karlovy Varyban az 51. nemzetközi filmfesztiválon. A mustra Nyugattól keletre (East of the West) című válogatásában szombaton látható alkotás sikert aratott - erről a rendező számolt be az MTI-nek vasárnap.KultOrigoForróságban forrónadrág - Szexi képek a VOLT-rólhttp://www.life.hu/kult/20160702-forrosagban-forronadrag-szexi-kepek-a-volt-rol.htmlNem csak az időjárás, a hangulat is forró Sopronban, a VOLT Fesztiválon. Nézd meg, hogy buliznak a csajok "alignadrágban"! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.